Keps™ Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam Chciałem postreamować.Pobrałem Dxtory oraz Xsplita.Połączenie z kontem na twitchu jest(mogę streamować pulpit), lecz gdy chce streamować gre wyskakuje taki błąd: http://snag.gy/dIHIy.jpgGre mam włączoną, mimo że odpalam ją w pełnym ekranie jak i wyłączonym, jest to samo...Wie ktoś jak można uporać się z tym problemem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hostencja Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Translate google -> Przepisz tekst i tłumacz ! . Dziękuje pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keps™ Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 To mi pomogłeś. Myślisz że tak nie robiłem?Pozatym trochę nauki j.Polskiego by Ci się przydało.Nie pisze się spacji przed znakiem interpunkcyjnym, to raz. Dwa kropki po wykrzykniku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.