kendzioleczek Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam ostatnio pobralem TES Skyrim V i wystepuje problem z dzwiekiem w menu wystepuje jednak gdy rozpoczne przygode glosu brak prosze o szybka pomoc Odnośnik do komentarza
izari Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Krok 1: Przygotuj piniondze Krok 2: Idz do jakiegos sklepu, gdzid na stanie jest gra tes v skyrim krok 3: zaplac za nia krok 4: ciesz sie gra bez bledow HURRRAAA Odnośnik do komentarza
kendzioleczek Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 po co mi to piszesz skoro ja potrzebuje pomocy co do glosu a nie co do gry Odnośnik do komentarza
.Pestka. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 po co mi to piszesz skoro ja potrzebuje pomocy co do glosu a nie co do gry Nie pomagamy piratom (miałem to samo ;/) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.