Maks. Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Mam mikrofon Tracer TRS-750M a problemem jest ze jak słucham muzyki lub gram jakas gre to kolega wszystko słyszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RADTOR Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Trochę głupie pytanie: Może masz głośniki? A rozmawiasz na skype? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks. Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Trochę głupie pytanie: Może masz głośniki? A rozmawiasz na skype? Mam głośniki ale wyłączone. Tak rozmawiam przez skype. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocki star12 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Wyłącz nasłuchiwanie tego urządzenia. // opcjonalnie zainstaluj sterowniki jeśli owych nie posiadasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks. Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Wyłącz nasłuchiwanie tego urządzenia. // opcjonalnie zainstaluj sterowniki jeśli owych nie posiadasz. Wyłączyłem nasłuchiwanie tego urządzenia. Ale i tak kolega wszystko słyszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RADTOR Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Wyłączyłem nasłuchiwanie tego urządzenia. Ale i tak kolega wszystko słyszy. Może spróbuj przez TS? A może kolega robi cie w chuja i nic nie słyszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks. Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Temat to zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Averst Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Kolega cie wkręcil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.