Genionew Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam, Mam internet z Orange i wczorajszego wieczoru wywalało mi co chwilę neta ( co jakieś 20 min.). Dzisiaj rano już wszystko było OK, ale teraz znowu wywala.. Pytanie: Czy wina leży po stronie Orange? Czy ktoś z Was też tak ma? PS. Wczoraj popołudniu grzebałem trochę przy kablach, to znaczy przełożyłem gniazdko z korytarza do mojego pokoju i w sumie od wtedy to się zaczęło. Odnośnik do komentarza
Tabacashi Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Ja mam to samo, ale praktycznie co kilka dni bez przerwy. Prawdopodobnie wina leży w modemie, który (jeżeli masz z neostrady) jest ch*jowy. Wymieniali mi go 4 razy. Sprawdź czy połączenie ADSL masz stabilne, bo ten kabel to też ch*jostwo, w ogóle Neostrada to gówno, ale niestety mieszkam na wypizdowiu, więc jestem na nią skazany. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Po stronie orange. Odnośnik do komentarza
Ding Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Po stronie orange. MAsz racje. Genionew, a masz WIFI telefonu? bez gif Odnośnik do komentarza
Genionew Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 MAsz racje. Genionew, a masz WIFI telefonu? Tak. Odnośnik do komentarza
Myranda Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 A ja akurat Neostrade mam od 6 lat, i NIGDY nie miałam problemów z nimi Uch.. ale ja bezproblemowa kobieta jestem :rolleyes: Zadzwoń do nich, i sie spytaj o uj chodzi, niech Ci modem wymienią Odnośnik do komentarza
ComeBack. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 też mam tak samo Geje to banda chamów importowanych z zagranicy Odnośnik do komentarza
Kiceł Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Wczoraj dwa razy wywaliło. Odnośnik do komentarza
fuunny Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Nie mam Neo ale tez internet od orange i od 10 do 23 wogole praktycznie nie dziala a od 23 do 10 działa jak szczałka ; / Odnośnik do komentarza
Genionew Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Wczoraj mi tylko dwa razy wywaliło, ale jednak.. Modem mam od Sagemcom. Odnośnik do komentarza
Savien Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Przejdź się do salonu orange i opoiwedz im ten problem. Wina wydaje mi sięleży po stronie modemu. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.