Zatoxxx Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Siemka gralem jeszce w chinola jak byl a teraz angielska wersja jest wiec musze od nowa clienta pobrac? bo tamten cos nei dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norczan Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Tak, musisz ponownie pobrać clienta. Najlepiej z oficjalnej strony: http://riseofmetin.com/download.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drax123 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Czesc. Sciagłem wczoraj clienta z oficjalnej strony i mam z tym problem, zainstalowalem go, i jak klikam start to pisze mi Uptade List Server, a nic mi sie nie patchowalo. Pomoze ktos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asperos58 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Witam, nie wiem czy to tutaj powinienem napisac no ale jak cos prosze o przekierowanie. Mam problem z instalacja Rise of metin beta miedzy innymi gdy wyskoczy klucz do wpisania wpisuje klucze z sieci i wyskakuje error oczywiscie program również pobrałem, i non stop to samo juz nie mam sił do tego pół nocy spedziłem nad tym, szukałem itp i jestem głupi i stąd moja prośba do was.Z góry serdecznie dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drax123 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Teraz jest juz wszystko okej, tylko jak laczam teraz gre to mi sie scina gra i dupa, musze wylaczyc z procesow. Wie ktos czemu tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norczan Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Teraz jest juz wszystko okej, tylko jak laczam teraz gre to mi sie scina gra i dupa, musze wylaczyc z procesow. Wie ktos czemu tak? Zaktualizuj .NET Framework do wersji 4.5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.