Szteker Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam, Otóż mam słuchawki steelseries 3H V2, jakość dźwięku jest bardzo dobra, lecz grając w cs'a nie słyszę kto idzie nade mną, a kto pode mną. Jest to kwestia słuchawek czy ustawień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelar Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 W słuchawkach stereo tego słyszeć nie możesz, bo masz jedynie dwa głośniki. Choć możesz spróbować włączyć efekt 7.1 w sterowniku karty dźwiękowej, lecz to nie będzie to samo co prawdziwe 7.1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szteker Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 No to mam stereo ;/ Mam jeszcze jedno pytanie, jak nazwać dźwięk w słuchawkach, żeby było słychać też u góry? 5.1 ? Jak tak to ile wtedy ma głośników i gdzie? Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelar Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Żeby w słuchawkach był dźwięk przestrzenny, to same słuchawki muszą przynajmniej cztery głośniki na słuchawkę. Wtedy dopiero da się dokładnie usłyszeć nie tylko prawo/lewo ale też góra/dół i pomiędzy. Mając słuchawki takie jak ty czyli stereo, możesz jedynie w sterowniku kary dźwiękowej zmienić z stereo na 5.1 lub 7.1, lecz to nie będzie to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szteker Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Dzięki, można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.