Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znajdzcie grę

Potępiony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Przypomniały mi sie pewne gry ktorych nazwy za cholere nie pamietam.

Obie gry strategiczne z widokiem z góry.

Plyty byly raczej z czasopism.

Gra nr 1:

Była na płycie na której znajdowało sie kilka gier, pamietam obrazek zakrwawionej piły motorowej i chyba była na niej nazwa "gore" i kilka innych gier.

Z gry pamiętam jedna scene kiedy na brzegu wody była wieza z (prawdopodobnie) czerwonym dachem i trzeba było sie przeprowadzic przez brzeg zeby zaatakowac wroga. Gra prawdopodobnie z roku od 2005 do 2010.

Gra byla o tematyce sredniowiecznej.

Gra nr 2:

Tutaj już mniej pamietam. Jedynie ze była ona jakby w przyszłości i stawiało sie na złożach budynki lub wysyłalo robotnikow w postaci pojazdow by zbierały np uran.

Licze na was ;) poleca lajki nawet przez kilka dni. Jak chcecie jeszcze jakies info walcie smialo

battles,proportional,340,200,4aacb48576518419e9d6e448daa43645.jpg

Opublikowano

Pierwsza to może Twierdza, a druga Command & Conqer?

Albo jeszcze inna gra... Cholera grałem, ale zapomniałem nazwy. A byli tam mutanci/kosmici?

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Nie nie, zbyt nowa grafika cos z typu tego trash moze ciupke lepsza

A była kampania albo fabuła? Nie pogardzę jakimś opisem fabuły.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Kampania na pewno była ale szczegółów nie pamiętam. Jak sobie cośprzypomne to od razu napisze.

Prawdopodobnie był wódz który przewodził. Byli też wieśniacy których sie wysyłało do roboty.

Opublikowano

Może jakieś państwa? Z całego opisu można wywnioskować, że to jedna z części Kozaków. Tylko średniowiecze nie pasuje do tej gry.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Preatorians to bardzo podobna gra ale w tamtej nie bylo rzymian i tych tematow.

Jeszcze jeden fakt sie przypomniał. Chodziło się po mapie bohaterem i zbierało wojsko. Zolnieze byli w grupkach po kilka osobnikow.

W jednej misji trzeba bylo zebrac robotnikow zeby ci zebrali drewno na budowe.

Prawdopodobnie system byl taki ze chodzilismy po mapie bohaterem by zebrac robotnikow ktorzy zbieraja surowce na budowe wojska i budynkow.

Takie mgliste wspomnienie ze byly tam zamki

Opublikowano

Medieval II: Total War, Age of Empires, Citadels, Krzyżacy, Medieval Lords, The Golden Horde - ta gra wygląda podobnie do Trash

Co Ty na to?

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Nie wiem czemu ale z tym co mówisz to przychodzi mi do głowy Mount & Blade ale to nei to.

67726388604270515055.jpg

46910951821534372332.gif

Jeżeli Ci pomogłem LIKE!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...