Potępiony Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam Przypomniały mi sie pewne gry ktorych nazwy za cholere nie pamietam. Obie gry strategiczne z widokiem z góry. Plyty byly raczej z czasopism. Gra nr 1: Była na płycie na której znajdowało sie kilka gier, pamietam obrazek zakrwawionej piły motorowej i chyba była na niej nazwa "gore" i kilka innych gier. Z gry pamiętam jedna scene kiedy na brzegu wody była wieza z (prawdopodobnie) czerwonym dachem i trzeba było sie przeprowadzic przez brzeg zeby zaatakowac wroga. Gra prawdopodobnie z roku od 2005 do 2010. Gra byla o tematyce sredniowiecznej. Gra nr 2: Tutaj już mniej pamietam. Jedynie ze była ona jakby w przyszłości i stawiało sie na złożach budynki lub wysyłalo robotnikow w postaci pojazdow by zbierały np uran. Licze na was poleca lajki nawet przez kilka dni. Jak chcecie jeszcze jakies info walcie smialo Odnośnik do komentarza
eMode Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Dwójka to być może Supreme Commander. Bóg to twoje sumienie Odnośnik do komentarza
Potępiony Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Niestety ale nie ;( Odnośnik do komentarza
RADTOR Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Pierwsza to może Twierdza, a druga Command & Conqer? Albo jeszcze inna gra... Cholera grałem, ale zapomniałem nazwy. A byli tam mutanci/kosmici? Odnośnik do komentarza
Potępiony Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 twierdza nie bo ja pamietam, ale byli w tej drugiej byli kosmici mutanty. Command & Conqer to nie to. Odnośnik do komentarza
RADTOR Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 twierdza nie bo ja pamietam, ale byli w tej drugiej byli kosmici mutanty. Command & Conqer to nie to. Już wiem!!! To pewnie Trash. Odnośnik do komentarza
Potępiony Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 O w morde wielkie dzieki jeszcze pierwsza gra została Odnośnik do komentarza
RADTOR Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 O w morde wielkie dzieki jeszcze pierwsza gra została A jeszcze jakieś szczegóły dotyczące tej gry? Odnośnik do komentarza
Potępiony Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Kurde niestety tylko tyle pamietam. Magii nie było zbieralo sie drewno budowalo budowle, tak jak wszedzie. Byla to gra z jakiegos polskiego czasopisma. Odnośnik do komentarza
RADTOR Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 The Guild 2? Odnośnik do komentarza
Potępiony Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Nie nie, zbyt nowa grafika cos z typu tego trash moze ciupke lepsza Odnośnik do komentarza
RADTOR Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Nie nie, zbyt nowa grafika cos z typu tego trash moze ciupke lepsza A była kampania albo fabuła? Nie pogardzę jakimś opisem fabuły. Odnośnik do komentarza
Potępiony Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Kampania na pewno była ale szczegółów nie pamiętam. Jak sobie cośprzypomne to od razu napisze. Prawdopodobnie był wódz który przewodził. Byli też wieśniacy których sie wysyłało do roboty. Odnośnik do komentarza
RADTOR Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 A jakie nacje były? Może ten trop pomoże. Odnośnik do komentarza
Potępiony Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Nacji żadnych tylko ludzie. Na każdej mapie był gęsty las. Odnośnik do komentarza
RADTOR Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Może jakieś państwa? Z całego opisu można wywnioskować, że to jedna z części Kozaków. Tylko średniowiecze nie pasuje do tej gry. Odnośnik do komentarza
Potępiony Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Państw raczej nie było, to nie byli kozacy. Może coś z opisu płyty da się wywnioskować ? Może ktoś to już miał ? Chyba raczej mało znana to była gra. Odnośnik do komentarza
RADTOR Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Na 90% Praetorians. Odnośnik do komentarza
Potępiony Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Preatorians to bardzo podobna gra ale w tamtej nie bylo rzymian i tych tematow. Jeszcze jeden fakt sie przypomniał. Chodziło się po mapie bohaterem i zbierało wojsko. Zolnieze byli w grupkach po kilka osobnikow. W jednej misji trzeba bylo zebrac robotnikow zeby ci zebrali drewno na budowe. Prawdopodobnie system byl taki ze chodzilismy po mapie bohaterem by zebrac robotnikow ktorzy zbieraja surowce na budowe wojska i budynkow. Takie mgliste wspomnienie ze byly tam zamki Odnośnik do komentarza
RADTOR Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Medieval II: Total War, Age of Empires, Citadels, Krzyżacy, Medieval Lords, The Golden Horde - ta gra wygląda podobnie do Trash Co Ty na to? Odnośnik do komentarza
Potępiony Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Gra The Golden Horde wygląda bardzo podobnie ale są za mało gęste lasy i sie jednostek nie zbiera. Odnośnik do komentarza
Tabacashi Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Paraworld? Odnośnik do komentarza
Potępiony Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Niestety ale to tez nie to. Odnośnik do komentarza
Vanik Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Nie wiem czemu ale z tym co mówisz to przychodzi mi do głowy Mount & Blade ale to nei to. Jeżeli Ci pomogłem LIKE! Odnośnik do komentarza
Potępiony Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Napewno nie ;d Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.