OnlyShift Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Cześć i siema Mam taki problem z tą stronką, ponieważ kiedy chce się na niej zalogować na byle jakie konto , to nie mogę bo wyskakuje albo że nieprawidło hasło albo po prostu się nie chce logować.. Czy ktoś ma podobny problem? Zauważyłem, że przy rejestracji są dwa hasła, wiec załozylem konto przez strone, ale to nie pomoglo... Odnośnik do komentarza
Zagrajmarek Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Nie wiem jak ta strona działa ale sprawdź czy nie masz przypadkiem potwierdzić e-maila. Looknij też czy wszystkie tabelki w mysql są na swoim miejscu. Odnośnik do komentarza
3R✘ Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Up tam jest potrzeby kod weryfikacyjny czy coś tz drugie hasło. Odnośnik do komentarza
MeCySZ Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jak robisz konto hasło zabezpieczajace daj inne niż hasło i upewnij się, że wpisujesz dobre hasło bo an tej stronce w haśle jest max. 7 liter ;> Odnośnik do komentarza
Pan Janusz Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 I pamiętaj, że strona może mieć dziury, tym bardziej, że jest waternoxa ;p Odnośnik do komentarza
OnlyShift Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 daje inne niz hasło, te zabezpieczejące i nadal taka klapa. nie idzie sie zalogowac. ;/ Odnośnik do komentarza
Ups... Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Nie znam tej strony, więc będę strzelał, może być też tak że masz inne tabele account niż potrzebne są na stronie, co powoduje crash logowania. Odnośnik do komentarza
eleshar Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 wrzuc mi na pw skrypt logowania, pozdro Odnośnik do komentarza
Krysti1910 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Mi działa wszystko Napisz na gg zobaczymy co tam zmajstrowałeś ;P Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.