Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Serwer

Gość brambor20189

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, już od roku robię serwery ale zawsze brakowało mi czegoś by serwer nie stał się po paru dniach nużący. Robię serwer FreeBuild i prosił bym o wskazówki czy np dać do sklepu wszystkie surowce, robić działki na plotme czy na głównym świecie. Prosiłbym o nie dawanie wskazówek typu "rób dużo eventów, mini-game". Ja chcę trochę odejść jak za dawnych dobrych czasów mojego serwera od monotonności i wprowadzić jakąś świeżość by nie zaśmiecać Internetu następnym gównianym serwerem.

Opublikowano

Wiesz najlepiej zrob tak zrob dzialki na plotme zrob do sprzedania vip svip lub co tam chcesz i daj im np fly a svip dodatkowo /kit svip

To powinno pomoc dodaj ma j i zrob klase vip i svip poradnik do tego masz tutuaj

b_350_20_20BD00_321B1B_CC0000_4D0F0F.png

Opublikowano

1.Rób ciekawe mapy

2.Nie skupiaj się tylko na jednej mapie (dodaj np. Mape survival lub surowcową )

3.Rób ewenty

4.Zachęć graczy do grania.

5.Zrób strone serwera

6.Miej dużo przedmiotów w ItemShopie np Vip , jakiś kit (tylko tanio ))

:) Pozdrawiam

Proszę o cytowanie moich postów jeżeli kierujesz odpowiedź w moją stronę. Dziękuje!

Opublikowano

Ogarnij autorskie pluginy, miej pomysł na serwer, zbieraj opinie z tego forum co ludziom się podoba, a co by wyrzucili :) - To sposób na sukces, no i oczywiście reklama.

10732745374541468291.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...