Sekhmet Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Cześć. Tak słowem wstępu. S3 skończyłem z Silverem V low LP. Preseason skończyłem z Silverem I 17LP. Po placementach granych Leona only z wynikiem 9/1 WL skończyłem w ... P.S. Pierwszy mecz(lose) się nie zachował ;f Odnośnik do komentarza
TigerXMetin Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Jaki bezsens reset powinien cie zblizyc do okolic s5 a nie podwyzszac ci dywizje... Jeszcze wszystko na broken supppie Odnośnik do komentarza
TroLLu. Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Jaki bezsens reset powinien cie zblizyc do okolic s5 a nie podwyzszac ci dywizje... Jeszcze wszystko na broken supppie bul dupy? graty, widac ze miales dobre mmr w s3 Odnośnik do komentarza
xCino Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 @Up: Nie powiedzialbym, ze Leona to broken supp, ale ok. @Topic: Gratulacje i zycze powodzenia w drodze do Diamonda. Ja skonczylem w Silver V z 0LP niestety, wiec bronze mnie czeka. :/ I am YouTube'r. Did u know it? Odnośnik do komentarza
Shiniox Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Oo Gratulacje. Nie widziałem wielu osób które po rozegraniu placement'ów uzyskałyby wyższą dywizję niż przed resetem ;d Powodzenia w następnych grach Odnośnik do komentarza
xQuazz Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Gz ! Ja jak narazie mam 3 winy 4losy ;c Bylem plat4 obstawiam ze jezeli pojdzie tak dalej to mnie wyjebie do silvera :C Odnośnik do komentarza
Sekhmet Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Dzięki wszystkim. Właśnie wbiłem serię do Golda III Po drodze(w ostatnim meczu) spotkałem diamenta z S3 który dostał 4/14. Trochę odpocznę i wieczorem pójdę zagrać te placementy Odnośnik do komentarza
Firemeen Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Czemu ty dostałeś unbana? Przecież perma miałeś za reklamowanie swojego undergronda. Twój stary znajomy ... jeszcze w gg mam Ciebie. Powodzonka do golda 3 widzę że nieźle ogarniasz leone jak kierujesz botlany. Odnośnik do komentarza
Vanosh. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Czemu ty dostałeś unbana? Przecież perma miałeś za reklamowanie swojego undergronda. Twój stary znajomy ... jeszcze w gg mam Ciebie. Powodzonka do golda 3 widzę że nieźle ogarniasz leone jak kierujesz botlany. Pewnie dlatego że Leona to najlepszy support w grze exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP Odnośnik do komentarza
Silver™ Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Pewnie dlatego że Leona to najlepszy support w grze Trzy stuny zawsze robią swoje + slow i armor i magic resist z W Dłuższej grafiki się nie dało? Odnośnik do komentarza
Vanosh. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Trzy stuny zawsze robią swoje + slow i armor i magic resist z W I damage, i pasyw, i damage, a i bym zapomniał, i damage. exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP Odnośnik do komentarza
TheLanser Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jaki bezsens reset powinien cie zblizyc do okolic s5 a nie podwyzszac ci dywizje... Jeszcze wszystko na broken supppie Ryj tam. @Temat Bardzo ładnie grasz + Leona to God Tier w supportach. Czyli dobry pick + dobre plejsy + nie wyzywanie się = Przepis na golda Gratulacje i życzę platyny ,chociaż nie wiem czy tam ci się spodoba ze względu na trolle. PS: Ktoś pomyślał ,by picknąć morgane ? :huh: Chipsy cola gramy w lola Odnośnik do komentarza
omenoso Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Gj i życzę powodzenia w dalszych wzmaganiach w Goldzie. Jest to troche dziwnę bo kolega z takim samym wynikiem skończył z diwizją w dół ;o może wina mmr nie mam pojęcia.Ale cóż GL&HF! Odnośnik do komentarza
Tumbas Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Pewnie dlatego że Leona to najlepszy support w grze Gówno wiesz ,Nami rulez <333 http://www.lolking.net/summoner/eune/41603982 Chcesz 1 vs 1 do 1 towera/ first blooda? Pisz na nick podany na lolkingu. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.