SeniorX Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam, mam pytanie jak wgrać mysql od terenzo na czystą maszyne bsd z zainstalowanym mysql i skonfigurowanym ale czystym. Dzięki i Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
The Naid Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Przerzuć tabelki i nadaj prawa oraz właściciela. Odnośnik do komentarza
Brikar Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 1q25 Po pierwsze zły dział. Po drugie nie reklamuj wszędzie tego forum które z wyglądu od MPC różni się tylko kolorkiem (twoje reklamy widzę wszędzie). Po trzecie napisz do administracji forum jeżeli masz jakiś problem. PS. Przepraszam że napisałem to tutaj ale miałem dosyć wyżalania się 1q25 i Jego ciągłego spamowania! @top Zgadzam się z The Naid Pozdrawiam! ''Myślę więc jestem'' Odnośnik do komentarza
DarkNe3s Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Tylko wszystkie musisz zaznaczyć * ;3 . (Tabelki) DarkNe3s | Projekt Nad Serwerem Metin2 "Cross Bogiem , Moc Nałogiem , Życie zabawą , zębatka podstawą" 170 postów / Done. Odnośnik do komentarza
Pan Janusz Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 tabele wrzucasz do /var/db/mysql/ Odnośnik do komentarza
SeniorX Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Przerzuć tabelki i nadaj prawa oraz właściciela. a jak nadać właściciela ? Odnośnik do komentarza
Zagrajmarek Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Klikasz prawym i dalej ustal prawa czy zmień prawa(coś takiego-zależy od programu) i wpisujesz w tabelce na dole 777 i zapisujesz. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.