Vanosh. Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 1. No po prostu lose, linię wygrałem ale ja i Lavres za dużo nie mogliśmy zrobić bo nasz team padał, albo dał się złapać czy coś innego się stało, np. fail steal baron. 2. Wycarrowałem early, zdominowałem enemy junglera, i mój mider nieźle grał. 3. Enemy jungler znowu dominowany bo dwa razy zabiłem go w jego jungli na early lv, i potem yasuo zrobiłem quadre i już snowball. 4. Nie komentuje. 5. (Brak SS'a po grze) Wygrałem linie, miałem ponad 100 cs przewagi nad przeciwnym toplanerem, szybki surrender. 6. Ciężko było, mider był na prawdę słaby. Miał 0/6 i grał na midzie a LB na topie, zamiast się po prostu zamienić.. Miałem tak czy siak 3/1 bo wygrałem naszemu teamowi early game ale to za mało. 7. (Brak SS'a po grze) Ganki, i ganki. Taunt nadal się sprawdza. 8. Tutaj strasznie słabo mi poszło w early, nie mogłem niczego gankować. Ta gra to istne deja vu bo zawsze ktoś spalał flasha z barierą na każdym moim ganku i nie mogłem nic zrobić. Potem się ogarnęło. 9. Enemy bot low quality i miałem dobrego junglera i midera. Lavres po 7/3 z Platyny I wyladował w Platynie 3. Więc myślę że nawet jak będę miał 6/4 wyladuje w Plat 5, a jak 7/3 na pewno plat. Ostatnia gra o wszystkim decyduje. :P OBECNIE 6:3. exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP Odnośnik do komentarza
Veme Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 NO SERIO. Ja mialem takiego pecha ze mnie do GOLDA IV dalo Teraz i tak wbije szybciej diament :P Pomogłem? To dobrze. Odnośnik do komentarza
Syndra Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 plat 3 dostaniesz Selex buk smajta zapamnientajcie i uwarzajcie na solokłełe Odnośnik do komentarza
Sommerr Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Brawo Vanisz, na pewno dobrze ci pójdzie. Odnośnik do komentarza
Shiniox Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Nawet ładne mecze Ja mam na razie 2-1 i czekam aż włączą rankedy Powodzenia w 10 meczu Odnośnik do komentarza
Vanosh. Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Platin 3 yay Miałem 0/4 przez cholerny babysit od Kayle z połączeniem z Ashe ulti, potem solo tripple Bo wiedziałem ze jestem bardziej skilled enemy. Ciagle miałem około 30-40 cs więcej od ashe exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP Odnośnik do komentarza
Szymico Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Też bym chciał żeby mnie do platyny wrzuciło Gratulację, teraz tylko odrobić diament :P Odnośnik do komentarza
TroLLu. Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 jakies rady do trist? szkoda gry kha bez adc.... gz Odnośnik do komentarza
Silver™ Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Gz Vanosh. Liczę na kolejnego challengera Dłuższej grafiki się nie dało? Odnośnik do komentarza
Vanosh. Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 jakies rady do trist? szkoda gry kha bez adc.... gz Graj agresywnie w early (3lv z all skilami) i czekaj do botrk. Trzymaj dystans w tfie. exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP Odnośnik do komentarza
xCino Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Wielkie gratulacje z mojej strony. Bardzo dobrze grasz no i to zaowocowało platynką. I am YouTube'r. Did u know it? Odnośnik do komentarza
Vanosh. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Wielkie gratulacje z mojej strony. Bardzo dobrze grasz no i to zaowocowało platynką. Kiedy zobaczyłem jak #3 Challenger spada do Platyny 1, a Diamond 1 do Golda wiec sam liczyłem na start w Goldzie/Silverze. Sezon 3 zakończyłem w Diamencie 5 z dość zanizonym MMR (nie potrafiłem wygrać gier, wygrywalem swoje linie/jungle ale dalej nie dałem rady) wiec z D5 po 7/3 dało mnie do Plat 3, a top gracze grają obecnie w platynie 1 . Z wyniku jestem zadowolony. ^_^ exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP Odnośnik do komentarza
Costa. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Kiedy zobaczyłem jak #3 Challenger spada do Platyny 1, a Diamond 1 do Golda wiec sam liczyłem na start w Goldzie/Silverze. Sezon 3 zakończyłem w Diamencie 5 z dość zanizonym MMR (nie potrafiłem wygrać gier, wygrywalem swoje linie/jungle ale dalej nie dałem rady) wiec z D5 po 7/3 dało mnie do Plat 3, a top gracze grają obecnie w platynie 1 . Z wyniku jestem zadowolony. ^_^ Znajomego z D1 do S1 wywaliło po 2-8 Mnie po zaniżonym mmr plat4 po 5-5 do gold4. Znowu wychodzić z tego gówna ;/ Gratulacje i powodzenia ;p exModerator Counter Strike Odnośnik do komentarza
Vanosh. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 NidaleerinoKappa:Hey nidalee main mid pls (30 gier nidalee, zmiana nicku 2 dni temu). Pantheon dal się złapać (oczywiście bez powodu), wtedy enemy zrobiło barona i prosić o ban khazixa ale po co. Tak w grze było: Widać jak dużo golda top i mid mieli za ich styl gry. exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP Odnośnik do komentarza
TataMadzi Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 gj. w jakiej kolejnosci skladasz vi ? dsa Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Za dużo zależy od szęścia... Nie mówię że gram zajebiście, ale że trafi Ci się Ad Veigar, z którym grałem na midzie był premade na bocie z Darkiem który padał ciągle pisząc: "feed more". I jak tu wygrać? Gram dalej i z 1 gre grałem co nikt dupy nie spinał z byle powodu, całą gre przegrywaliśmy Z platyny I, 2 wygrane 5 przegranych i 3 odpuszczne do Gold I. Niby powinienem się cieszyć, ale gdyby w tą grę grali ludzie trochę z powagą i ten flame ;/. Można na kogoś troche powyzywać, bo coś zjebał ale srać całą gre... Gdzieś ta granica jest. Mute i tak nie pomoże, bo już ten co wyzywa piszę zamiast grać, a adresat tych wyzwisków też na grze nie może się skupić. Najlepsze jest takie coś, pewnie każdego takei coś spotkało: -MUTED ***** ***** -TY, I WILL **** ****** ** ***** ****** UR MOTHER -srototo -sratatata -statataatata Ale go wymutował... Po tych 10 grach powiedziałem sobie: "Pierdole nie gram, do odwołania" Odnośnik do komentarza
Vanosh. Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 gj. w jakiej kolejnosci skladasz vi ? spirit brutalizer tabi/normalne buty omen trinity akurat to były łatwy gry więc chciałem też sam np. eliminować adc exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP Odnośnik do komentarza
Szymico Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Gratuluję. Obyś teraz szybko wyszedł do diamentu Powodzenia. Odnośnik do komentarza
Vanosh. Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Dlaczego Kassadin to perma ban/pick. Przecież easy winy są. exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP Odnośnik do komentarza
Veme Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Oj słabo słabo... Musisz ze mną grac bo muszę Platynę wbić no nie? Ja moja Leonka a ty Kha zixem i gg easy Pomogłem? To dobrze. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.