McMichii Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Siemaaaaa, wiecie może jak zrobić powiększony motd serwera ? To znaczy że gdy już wejdziemy na serwer pisze nam Witaj graczu ble ble ble, to czy może to być zrobione większymi literami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiestooo Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Dodajesz przed napisem &l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McMichii Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 &l to jest pogrubienie (znam to) a mi chodzi o zmienienie formatu na więskszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZgredzioPL Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 &l to jest pogrubienie (znam to) a mi chodzi o zmienienie formatu na więskszy. Jeśli chodzi ci o zmianę czcionki, nie ma takiej możliwośći. chyba ze jakiś txt. ale wtedy musiałby powiększyść wszystko nie wybrany tekst ;p Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne a ja na pewno odpowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.