TomXPL Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Czasami grając mecze jakiś gracz udostępnia skórkę zmieniającą HUD w grze i niektóre mi się bardzo podobają. Z tego co wiem, to trzeba je kupić w sklepie w grze, ale widziałem wiele interesujących skórek w "Warsztacie Steam". I tu moje pytanie. Chciałbym się dowiedzieć, czy można jakoś dodać skórkę do gry z "Warsztatu Steam". Proszę o szybką pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korciok Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Jeżeli masz pliki HUD'a to możesz podmienić, innego sposobu nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zooltar09 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Musisz poczekać aż z warsztatu przejdzie do normalnego sklepu doty a potem kupić ;/ Jak będziesz miał farta to może ci jakaś skórka dropnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ljx Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Te z warsztatu muszą być zatwierdzone. Możesz posługiwać się tylko tymi co są dostępne. exModerator Metin2 | exModerator DOTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.