_RangeR_ Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam dzisiaj sobie chcialem doladowac ND na NosTale PL lecz wyskakuje mi cos takiego :Bad Request Dzwonilem na info line czy jakos tak to mowia ze to nieznany problem ?Przez SMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Jakiś błąd techniczny. Jedynie co możesz zrobić to poczekać. A nie lepiej kupić hajs przez allegro? O wiele bardziej opłacalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_RangeR_ Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 A ktos inny ma ten problem czy tylko ja ? (popaczie all summy bo u mn tylko 150zl dizala ale tyle nie bende kupowac ) Nie kupuje z allegro bo nie bende dawal karty danych Tylko przez telefon ufam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endziu Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Wypełniasz kwitek i płacisz na poczcie jeśli kupujesz na allegro, ale nie o tym mówimy. Mi wszystko działa, może nie wybierasz opcji sms/telefon tu masz ss gdzie to jest http://screenshooter.net/9484441/xusjhkf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_RangeR_ Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 a mi wyskakuje error :< Jakies pomysly support mowi ze to problem albo ze mn albo payphone jakos tak. I tak wogule na UK mi dziala normalnie jak doladuwac chce ale na PL nie ;/ (Na pl tylko kwota 800nd mi dziala) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.