Yirumas Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witajcie Zacząłem kręcić poradniki na YT na temat TeamSpeaka, w przyszłości przedstawię dokładnie jak podstawić serwer i ustawić wszystkie rangi oraz permisję, jedna teraz chcę zrobić serię Q&A czyli najczęściej zadawanych pytań o TSa. Pozwoli to uniknąć wielu bezsensownych tematów na forum. Jednak potrzebuję Waszej Pomocy, ponieważ takich pytań nie znam i chciałbym abyście w tym temacie wypisali wszystkie pytania, które w takiej serii mogą się pojawić. Np. 1. problem 2. drugi problem 3. pytanie 3 Jeśli podoba Wam się pomysł dajcie łapkę w górę, będę wiedział że Wam się podoba obecny kanał na YT xxx Oceniajcie, subskrybujcie, ponieważ będzie tego więcej. Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3 Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3 Kontakt: PW GG: 2660269 e-mail: [email protected] Odnośnik do komentarza
ts3-MPCFORUM.pl Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 zbedny temat jak dla mnie nie ma co robic filmikow bo praktycznie wszystko jest opisane na mpc a jak ktos czegos nie wie to zaraz sie dowie od doswiadczonych ludzi xxx Odnośnik do komentarza
Yirumas Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Chodzi o to, żeby była jakaś podstawa i tematy ktore się ciągle powatarzają nie pojawiały się, a były ujęte gdzieś gdzie można odesłać a temat za chwile usunąć, jak zainteresowany zajrzy. Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3 Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3 Kontakt: PW GG: 2660269 e-mail: [email protected] Odnośnik do komentarza
ts3-MPCFORUM.pl Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 jesli bylo by takie cos potrzebe to moderator by podpiol te tematy napewno ja widac nie ma takiej potrzeby xxx Odnośnik do komentarza
Yirumas Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 nie masz nic do powiedzenia w temacie to się nie wypowiadaj. Posty nabijaj gdzieś indziej. Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3 Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3 Kontakt: PW GG: 2660269 e-mail: [email protected] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.