BenQ811 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam mam problem z naszym serwerem a mianowicie po wejściu na serwer można się normalnie zalogować lecz widzimy czarny ekran tak jakby byśmy byli w nicości i nie wiemy czym to jest spowodowane. Czy to wina jakichś pluginów czy czego innego resetowaliśmy serwer kilkakrotnie, przeinstalowaliśmy serwer też i nic. I mam pytanie jak takie coś naprawić ? Jest to serwer 20 slotowy i posiada on następujące pluginy : - AuthMe - AutoSaveWorld - ColoredSigns - contrib [W tym folderze znajduję się folder craftscript_s i w nim są jakieś pliki nie wiem co to jest więc teog nie usuwam] - CoreProtect - Essentials - LightVote - LWC - Orebfuscator - PermissionEx - PluginMetrics - Updater [Nie mam pojęcia co to jest w tym folderze jest plik config nie ruszam tego] - WorldEdit - WorldGuard Proszę o odpowiedź ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ztrollowany Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Jeżeli wchodzisz na server i pojawiasz się w "nicości" to oznacza że nie wytrzymuje on takiego przeciążenia lub wykorzystuje zbyt dużą ilośc pamięci ram. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZgredzioPL Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Wejście każdego gracza zabiera troszke ramu, a z taką ilością pluginów serwer się przeciąża i efekt jest jaki jest. Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne a ja na pewno odpowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenQ811 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Powodem tego był plugin "Orebfuscator" problem już rozwiązany. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.