Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z serwerem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z naszym serwerem a mianowicie po wejściu na serwer można się normalnie zalogować lecz widzimy czarny ekran tak jakby byśmy byli w nicości i nie wiemy czym to jest spowodowane. Czy to wina jakichś pluginów czy czego innego resetowaliśmy serwer kilkakrotnie, przeinstalowaliśmy serwer też i nic. I mam pytanie jak takie coś naprawić ?

Jest to serwer 20 slotowy i posiada on następujące pluginy :

- AuthMe

- AutoSaveWorld

- ColoredSigns

- contrib [W tym folderze znajduję się folder craftscript_s i w nim są jakieś pliki nie wiem co to jest więc teog nie usuwam]

- CoreProtect

- Essentials

- LightVote

- LWC

- Orebfuscator

- PermissionEx

- PluginMetrics

- Updater [Nie mam pojęcia co to jest w tym folderze jest plik config nie ruszam tego]

- WorldEdit

- WorldGuard

Proszę o odpowiedź !

Opublikowano

Jeżeli wchodzisz na server i pojawiasz się w "nicości" to oznacza że nie wytrzymuje on takiego przeciążenia lub wykorzystuje zbyt dużą ilośc pamięci ram. Pozdrawiam

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

Wejście każdego gracza zabiera troszke ramu, a z taką ilością pluginów serwer się przeciąża i efekt jest jaki jest.

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...