Bobek534 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam. W cabala nie gram już jakiś rok i nie mam co robić to pomyślałem że zagram sobie w cabala. Opłaca się teraz w niego grać? Drogie są teraz buildy na Force Bladera? Za podpowiedzi daje plusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Teski. Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Sporo się od tego czasu pozmieniało, ale opłaca się zagrać Ceny teraz nie są jakieś wielke, spadły sporo przez ten czas. Teraz w parę dni farmienia można zdobyć coś na prawdę fajnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobek534 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 A na jakim serwerze grasz i masz/jesteś w jakiejś gildii czy tam klanie zapomniałem już jak to się nazywało ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Teski. Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 A na jakim serwerze grasz i masz/jesteś w jakiejś gildii czy tam klanie zapomniałem już jak to się nazywało ? Obecnie mam przerwę, a tak to na Mercury głównie. Nie mam gildii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobek534 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 A jeszcze małe pytanko, mianowicie gdzie jest teraz najwięcej polaków ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Teski. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Na jupiterze i marsie jest sporo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Invi@Doscraft Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Bobek534, kiedy ostatni raz grałeś dokładnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobek534 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Bobek534, kiedy ostatni raz grałeś dokładnie? Hmm tak dokładnie to nie wiem ale około 2-3 lata temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasiaaa .* Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 warto grać miałam 65 warriorke kiedyś i powiem że było dużo ludzi tak 2 lata temu grałam , tylko teraz nwm kim XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.