Reksio_ Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Jaka postać i profesja jest najlepsza na początek gry? Lajki za pomocne odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tfuj Krul Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Jaka postać i profesja jest najlepsza na początek gry? Lajki za pomocne odpowiedzi. Kazda klasa i profesja jest dobra. Kazda klasa bardzo dobrze sobie radzi w PVP i w PVE. Wiec to tylko zalezy od upodoban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio_ Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 @Up nie rozumiesz mnie, chodzi mi o to którą konkretnie najlepiej grać, i jaka będzie najlepsza do expienia. Czekam na dalsze odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tfuj Krul Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 @Up nie rozumiesz mnie, chodzi mi o to którą konkretnie najlepiej grać, i jaka będzie najlepsza do expienia. Czekam na dalsze odpowiedzi. Rozumiem doskonale Kazda postac jest dobra do PVE i PVP ; > To ty nie rozumiesz tego, ze kazda postac jest DOBRA ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio_ Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 @Up wyjdź stąd spamerze, nie interesuje mnie czy każda postać jest dobra tylko którą najlepiej wybrać spośród nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiOgrodnik Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Najlepszym wyborem na start jest archer.Świadczy o tym to,że jest ich najwięcej w grze.Jeżeli Ci się nie spodoba to zawsze możesz spróbować innej klasy. ========================================================================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hardzikk Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 jeśli mam być szczery: do expa zawsze nadawał się ktoś kto ma multum obrony (Knight lub w innych grach: Guardian, Templar) lub ktoś kto miał mocnego dmg (Berserker, Archer, Mage lub w innych grach: Assasin, Warrior). Jedyne postacie, które zwykle nie dają sobie rady bez party to postacie supportujące np. Priest. Jeśli lubisz grać samemu polecam: Knight - duży def i hp przez co może brać więcej na klate, (dodatkowo) jak jeszcze masz pt z kimś pod dmg (jak wyżej) to po prostu miazga ty bierzesz na klate spota, on zabija Jeśli lubisz grać z ludźmi: Każda inna klasa się nada Jak pisałem wyżej: potrzebujesz tylko Knighta, żeby tankował a ty będziesz zabijać, ew. jeśli grasz Priestem to wspomagasz swoich kolegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiOgrodnik Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 jeśli mam być szczery: do expa zawsze nadawał się ktoś kto ma multum obrony (Knight lub w innych grach: Guardian, Templar) lub ktoś kto miał mocnego dmg (Berserker, Archer, Mage lub w innych grach: Assasin, Warrior). Jedyne postacie, które zwykle nie dają sobie rady bez party to postacie supportujące np. Priest. Priest w RoM nie da sobie rady bez pt? <_< ========================================================================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tfuj Krul Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 jeśli mam być szczery: do expa zawsze nadawał się ktoś kto ma multum obrony (Knight lub w innych grach: Guardian, Templar) lub ktoś kto miał mocnego dmg (Berserker, Archer, Mage lub w innych grach: Assasin, Warrior). Jedyne postacie, które zwykle nie dają sobie rady bez party to postacie supportujące np. Priest. Jeśli lubisz grać samemu polecam: Knight - duży def i hp przez co może brać więcej na klate, (dodatkowo) jak jeszcze masz pt z kimś pod dmg (jak wyżej) to po prostu miazga ty bierzesz na klate spota, on zabija Jeśli lubisz grać z ludźmi: Każda inna klasa się nada Jak pisałem wyżej: potrzebujesz tylko Knighta, żeby tankował a ty będziesz zabijać, ew. jeśli grasz Priestem to wspomagasz swoich kolegów Grales w ogole priestem ? Jest koxem w pvp i koxem w expie ;-> Priest jest najbardziej potrzebny i najwiecej ludzi go chce tylko malo osob nim gra, poogladaj sobie filmiki z chnskiej wersji jak koxi. @ UP archa polecasz tylko, daltego, ze jest najwiecej osob grajacy ta postacia ? Po ponad tygodniu gry w to stwierdzam, ze mag jak i priest w pvp zjedzie archera. Jestem pewny, ze priest zjedzie archa ale nie jestem pewny co do maga @ Top jeszcze raz kurwa napisz ze spamie to nieladnie sie wyraze. Najpierw kurwa powiedz jaka klase lubisz dystansowa czy w zwarciu czy magiczna czy kurwa inna. Jesli sie sugerujesz iloscia ludzi grajacychc dana postacia to co z Ciebie za gracz ? Zapewne zerowiec ... @ Polski ogrodnik naucz sie czytac ze zrozumieniem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Polecam Berserka. Sam nim gram rzadko bo rzadko gram ale gram. Mam 50 poziom teraz sobie idealnie radzę ze wszystkim. Exp łatwy, bicie meteorów również. Na samym początku polecam Archera bo to postać bardzo łatwa do ogarnięcia i wgl. To już będzie twój wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiOgrodnik Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 @Tfuj Krul Ten tekst o zerowcu był o mnie?Uważasz,że tydzień gry robi z Ciebie doświadczonego gracza?Sam gram priestem,ale pytanie dotyczyło kim grać.Podałem tylko swoją propozycję... ========================================================================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qweko192911 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Berserk bardzo dobry i wytrzymaly !!! Jesli lubisz tankowac to jest dla Ciebie idealny,ale to twoj wybor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio_ Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Dzięki za pomoc temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.