Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo,wczoraj siedziałem z kilka godzin przy tym jak uruchomić ExpBota na Metin2 US,i prawie mi sie udało...

Więc tak,

1 Sposób: Normalnie pachtujemy Metin2 US,potem wsadzamy te 3 pliczki (te locale_de) do folderu PACK,i oto pierwszy sposób,zmieniamy nazwe pliku metin2.bin na mietin2client.bin ale po tym sie loguje i nie ma tego okienka pomocniczego z ustawieniami z ExpBotem,

2 Sposób: Z metin2.bin nic nie robimy,lecz wsadzamy do Metin2 US plik metin2client.bin z Metin2PL i przez niego uruchamiemy Metina2US w ExpBocie,lecz już jest postęp...zauważcie że na polskim przy wyboże postaci mamy taki mały kwadrat w lewym górnym rogu...Przy pierwszym sposobie nie mamy ,a przy drugim jest...Lecz jest mały chaczyk,przy wpisaniu pasów i oczekiwaniu na logowanie na MetkuUS pisze ciągle że zostaniesz połączony z severem...

Może ktoś wie jak uruchomić tego exp bota...Mi się wydaje że trzeba edytować plik metin2client.bin lecz nie wiem czym...;(

Opublikowano

Powodzenia w edycji pliku :) Otworzyć można Hexem, ale rozkodować to już nie wiem czym można... w każdym razie GL

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...