ArcaniA2 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Jak sama nazwa tematu mówi, opiszę tu swój sposób na uniknięcie "brudnych" SS. Otóż odpalamy haxa, nie ważne jakiego (link do używanego przeze mnie podam). Wchodzimy na dowolny serwer, i nagrywamy demko (komenda record "nazwa dema"). Oczywiście gramy tak, aby admin miał wątpliwości i zrobił SS, nie robimy przesadzonych skanów itp. Jeśli admin ośmieli się zrobić nam SS, w konsoli szybko wpisujemy stop. Pakujemy SS z folderu cs, dajemy taką nazwę, aby było wiadomo, że są to oryginalne SS (to na wszelki wypadek). Zostawiamy archiwum ze screenami, SS usuwamy z cstrike. Teraz kopiujemy nazwę demka, wchodzimy z powrotem do CS (haxy muszą być wyłączone, w przypadku mojego* wymagany reset), w konsoli wpisujemy (viewdemo "nazwa dema"). I teraz dwie możliwości: 1. Przewijamy do momentu przed zrobieniem SS przez admina (ze 3 sekundy). Teraz oglądamy to w normalnym tempie, a SS same nam się zrobią. Nie wierzyłem to sam, ale SS pojawiły się w moim folderze. Bez żadnej pracy. Stało się tak na jednym serwerze i nie wiem czy działa na innych. Nazwy nie podam, ponieważ może być to uznane za reklamę. 2. Musimy zatrzymywać dokładnie w momencie zrobienia SS, a potem robić je samemu (np. Frapsem). Wymagane do tego jest przerobienie nazwy, daty modyfikacji oraz utworzenia SS (Total commander). Czemu tak, a nie w Photoshopie? Bo takie SS nie są przerabiane i nie ma możliwości wykrycia tego sposobu (w przypadku PS, GIMPa, itp. da się to sprawdzić). Efekt: Pozdro dla Diaska Tutaj link do mojego haxa (ustawiony tylko na WH): Download: http://speedy.sh/UNaSV/prohax.rar Skan: https://www.virustotal.com/pl/file/dcd8b797bc3c44170c30ca6bbb21e9381080734ea3a6f25540a5bdb012096c75/analysis/1390070255/ W niektórych pokazuje wirusa, ale to tylko złośliwy kod cheata, a ja sam używam (czasem nawet na steam). Uwaga: cheat nie jest mojego autorstwa, a twórcy nie znam. Znalazłem go gdzieś w internecie. Odnośnik do komentarza
MixarzGier Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Mądre Odnośnik do komentarza
VolTwin Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Ohohoh, no cóż, czego człowiek nie wymyśli ;D Przydatne Odnośnik do komentarza
PanMasterGames Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Bardzo fajny cheat :P Już pobieram :P Odnośnik do komentarza
damianek855 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 przyda się ! Odnośnik do komentarza
Skaira Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Bardzo przydatne . Odnośnik do komentarza
kuba-sromek999 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 A co z czasem?Odpisz na pw Odnośnik do komentarza
Gość szanio22 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Dobre Odnośnik do komentarza
Ejpex Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Jak twoj hax dziala trzeba odpalic cs potem haxa czy jak jakas mala instrukcja ? Odnośnik do komentarza
Vantet430 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Pierwszy raz słuszę o takim cheat'cie. Już go zaczynam instalować. Odnośnik do komentarza
xxerorxx Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Link wygasł #Zamek Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.