Skocz do zawartości

Metoda na uniknięcie "brudnych" SS.

ArcaniA2

Rekomendowane odpowiedzi

Jak sama nazwa tematu mówi, opiszę tu swój sposób na uniknięcie "brudnych" SS. Otóż odpalamy haxa, nie ważne jakiego (link do używanego przeze mnie podam). Wchodzimy na dowolny serwer, i nagrywamy demko (komenda record "nazwa dema"). Oczywiście gramy tak, aby admin miał wątpliwości i zrobił SS, nie robimy przesadzonych skanów itp. Jeśli admin ośmieli się zrobić nam SS, w konsoli szybko wpisujemy stop. Pakujemy SS z folderu cs, dajemy taką nazwę, aby było wiadomo, że są to oryginalne SS (to na wszelki wypadek). Zostawiamy archiwum ze screenami, SS usuwamy z cstrike. Teraz kopiujemy nazwę demka, wchodzimy z powrotem do CS (haxy muszą być wyłączone, w przypadku mojego* wymagany reset), w konsoli wpisujemy (viewdemo "nazwa dema").

I teraz dwie możliwości:

1. Przewijamy do momentu przed zrobieniem SS przez admina (ze 3 sekundy). Teraz oglądamy to w normalnym tempie, a SS same nam się zrobią. Nie wierzyłem to sam, ale SS pojawiły się w moim folderze. Bez żadnej pracy. Stało się tak na jednym serwerze i nie wiem czy działa na innych. Nazwy nie podam, ponieważ może być to uznane za reklamę.

2. Musimy zatrzymywać dokładnie w momencie zrobienia SS, a potem robić je samemu (np. Frapsem). Wymagane do tego jest przerobienie nazwy, daty modyfikacji oraz utworzenia SS (Total commander).

Czemu tak, a nie w Photoshopie? Bo takie SS nie są przerabiane i nie ma możliwości wykrycia tego sposobu (w przypadku PS, GIMPa, itp. da się to sprawdzić).

Efekt:

2vim3jt.png

Pozdro dla Diaska ;)

Tutaj link do mojego haxa (ustawiony tylko na WH):

Download:

http://speedy.sh/UNaSV/prohax.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/dcd8b797bc3c44170c30ca6bbb21e9381080734ea3a6f25540a5bdb012096c75/analysis/1390070255/

W niektórych pokazuje wirusa, ale to tylko złośliwy kod cheata, a ja sam używam (czasem nawet na steam).

Uwaga: cheat nie jest mojego autorstwa, a twórcy nie znam. Znalazłem go gdzieś w internecie.

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum Metoda na uniknięcie "brudnych" SS.   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...