kamileczeko Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 to co w temacie poprostu zeby vip mogl uzywac tego pluginu i svip a gracze nie mogli serw to surv+frakcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati-000 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 permissionEX Ustwaia się grupy i co dna grupa może używać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamileczeko Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 szukam pluginów a nie do nadawania permissions ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiak2 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Poszukaj pluginu wgraj go na serwer i dodaj te komendy do permisjonsex dla vipa i supervipa i wtedy gracze nie moga uzywac tego pluginu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ztrollowany Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Nie spotkałem się z takim pluginem . Możesz to zrobic w PermissionsEx i zwyczajnie nie dodawac permissions do tworzenia gildii. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZgredzioPL Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Poszukaj pluginu wgraj go na serwer i dodaj te komendy do permisjonsex dla vipa i supervipa i wtedy gracze nie moga uzywac tego pluginu Przestań używać tego pokemońskiego rozmiaru czcionki cd. samego tematu, problem nie jest wielki wgraj plugin i wywal wszystkie permissions i wrzuć tylko dla vipa i svipa, nie jest to trudne. PS. Polecam plugin AZKrank, świetny jest, pod każdym względem. Poczytaj więcej o nim Jesli potrzebujesz pomocy wal śmiało. Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne a ja na pewno odpowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.