ActionPvP Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 WitajcieJak każdy wie (albo się dowie) na Minecraft Suggesion Box można umieszczać sugestie nowych funkcji/ficzerów/kształtu gry. Sugestie te są czytane przez Mojang (najczęściej Dinnerbone'a i Jeb_a) i niektóre z nich są wcielane do gry (blok węgla, blok redstone, doniczki, efekty cząsteczkowe przy spadaniu to tylko niektóre przykłady tego co przeszło).Na forum obowiązuje język angielski. Poniżej podaję link, gdzie można wysyłać swoje propozycje.Tutaj macie link : http://www.reddit.com/r/MinecraftSuggestions Kto wie może Dinnerbone rozważy właśne twoją propozycję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tromliks101 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 o co tu chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZgredzioPL Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 o co tu chodzi? Piszesz propozycje, ciekawsze rozważają twórcy i podejmją decyzje, zapewne tak jest. chociaż sprawdzają pewnie 1% tego wszystkiego . Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne a ja na pewno odpowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ActionPvP Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vampch Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Mam pytanie. To jest propozycja/pytanie czy może tutorial ? Myślę ,że ten temat powinien zostać przeniesiony do odpowiedniego działu. Ogólnie fajny pomysł z tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ActionPvP Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 @Ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ActionPvP Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ActionPvP Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ActionPvP Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ActionPvP Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ActionPvP Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ActionPvP Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ActionPvP Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ActionPvP Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ActionPvP Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reklamatortv Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Ciekawe czy cię wysłuchają ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Latreso Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Ja już dałem propozycję: Chodzi w mojej propozycji o to, aby dodano nową opcję w serwer_properties: niewidzialne nicki przez ścianę GŁOSOWAĆ NA TAK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ActionPvP Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Refresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ActionPvP Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Refresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ActionPvP Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Refresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ActionPvP Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Refresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ActionPvP Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Refresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ActionPvP Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Refresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ActionPvP Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Refresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcBowner Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Co to ma być ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.