korek2012 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Siema, gram niziołkiem, łotrzykiem oszustem. Mam pytanie. W jakie umiejętności dodawać punkty? na razie dodałem jeden punkt do chmura stali (ataki lpm), i nie wiem w co teraz ładować.. Korek < 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProjectX Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 https://www.google.pl/search?newwindow=1&q=neverwinter+build+tr&spell=1&sa=X&ei=48LaUoy-O4SUhQfP1oCwBg&ved=0CCoQvwUoAA&biw=1920&bih=936 Polecam poszperać w google. Tam całe buildy są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korek2012 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 W google większość to 'Bardzo przydatna umiejętność, dzięki niej możemy z zaskoczenia zaatakować wroga [..] I tak się rozpisują na pół strony'.. A mi chodzi o prostą Waszą opinię z doświadczenia w co mógłbym te punkty dodać.. Korek < 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.