Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy CS 1.6 będzie działał na Win 8?

StRupOwaTy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Tak jak w temacie, chciałbym wiedzieć czy Counter Strike 1.6 [steam] będzie działał na systemie Windows 8 [64 bit] + czy do zupgreadowania systemu win 7 do win 8 potrzeba oryginalnego, aktywowanego oprogramowania?? Czekam na odp i pozdrawiam :)!

Opublikowano

Mój kolega normalnie gra w Countera na windowsie 8, więc nie powinno być problemu.

W razie czegoś, daj zgodność z XP'kiem i po kłopocie.

Opublikowano

No OK to to już mam dzięki, tylko mam dylemat co do tego drugiego bo kupuje kompa cud, miód odpicowany, świetny jak dla mnie i pozostaje kwestia wina bo chce kupić upgrade i zupełnie nie wiem czy do zupgreadowania potrzeba wcześniej zainstalowanego aktywowanego windowsa ( w moim przypadku win 7, i kupuje upgrade do win 8 w wersji BOX )

Opublikowano

Microsoft Windows 8 Pro 32/64 bit BOX DVD Upgrade

@edit

Nie chcę zagłębiać się na tym czy win 8 ma czy nie ma wersji BOX, chce tylko żebyście odpowiedzieli na moje pytanie "czy do zupgreadowania potrzeba wcześniej zainstalowanego aktywowanego windowsa" , to jest mój dylemat bo nie chcę wydawać kasy na upgrade a potem okaże się że nic z nim nie zrobię. PS. przepraszam, źle się wyraziłem, nie wersja BOX tylko rodzaj BOX, przepraszam :).

Opublikowano

Chodzi mi o to że nie mam zbytnio oryginalnego wina 7 :/ a na pudełku z win 8 jest klucz aktywacyjny i nie wiem czy zeby upgreadować z win 7 do win 8 win 7 musi być akytwowany :(.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...