StRupOwaTy Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam! Tak jak w temacie, chciałbym wiedzieć czy Counter Strike 1.6 [steam] będzie działał na systemie Windows 8 [64 bit] + czy do zupgreadowania systemu win 7 do win 8 potrzeba oryginalnego, aktywowanego oprogramowania?? Czekam na odp i pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiedźwiedź Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Mój kolega normalnie gra w Countera na windowsie 8, więc nie powinno być problemu. W razie czegoś, daj zgodność z XP'kiem i po kłopocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StRupOwaTy Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 No OK to to już mam dzięki, tylko mam dylemat co do tego drugiego bo kupuje kompa cud, miód odpicowany, świetny jak dla mnie i pozostaje kwestia wina bo chce kupić upgrade i zupełnie nie wiem czy do zupgreadowania potrzeba wcześniej zainstalowanego aktywowanego windowsa ( w moim przypadku win 7, i kupuje upgrade do win 8 w wersji BOX ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orkin Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Windows 8 nie ma wersji BOX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StRupOwaTy Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Microsoft Windows 8 Pro 32/64 bit BOX DVD Upgrade @edit Nie chcę zagłębiać się na tym czy win 8 ma czy nie ma wersji BOX, chce tylko żebyście odpowiedzieli na moje pytanie "czy do zupgreadowania potrzeba wcześniej zainstalowanego aktywowanego windowsa" , to jest mój dylemat bo nie chcę wydawać kasy na upgrade a potem okaże się że nic z nim nie zrobię. PS. przepraszam, źle się wyraziłem, nie wersja BOX tylko rodzaj BOX, przepraszam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orkin Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Do wersji upgrade potrzebujesz oryginalny klucz do windowsa XP, Vista lub 7 a czy musi być zainstalowany to nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StRupOwaTy Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Chodzi mi o to że nie mam zbytnio oryginalnego wina 7 :/ a na pudełku z win 8 jest klucz aktywacyjny i nie wiem czy zeby upgreadować z win 7 do win 8 win 7 musi być akytwowany . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orkin Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Niestety, upgrade potrzebuje oryginalnego windowsa 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StRupOwaTy Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Ok, szkoda, no nic, dzięki każdemu za pomoc już kupiłem win 8.1 BOX za całkiem niezła cenę. Można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.