Skocz do zawartości

[Problem] PLIKI ALINE2 PROBLEM Z LOGOWANIEM A VPS . PROSZĘ O POMOC.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Na wszelkie sposoby próbowałem rozwiązać problem wywalania z gry po wyborze postaci (chodzi o postać kolegi), jednak na nic.

Chciałem teraz spytać, czy po zakupie VPS problem zniknie i kolega będzie mógł normalnie wejść do gry? (ja jako właściciel bez problemu wchodzę) Chyba, że ktoś ma SPRAWDZONY i w 100% działający sposób na naprawę tego problemu na hamachi.

Za pomoc oczywiście 5 do profilu i limit.

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

na VPS'ie jeżeli wszystko dobrze zainstalujesz to bez problemu będziecie grać , Nie gram na serwerach hamachi robie pod dedyki ale sprawdź czy kolega ma dobre ip i z jaką końcówką (Client) , zobacz też czy jest w hamachi .

DarkNe3s | Projekt Nad Serwerem Metin2

y5xzxs.jpg

"Cross Bogiem , Moc Nałogiem , Życie zabawą , zębatka podstawą"

170 postów / Done.

Tusheq też się bawiłem z tymi plikami i powiem Ci tylko że to jest jedno wielkie gówno -.- wiem że gotowce dlatego się skusiłeś ale naprawdę radzę ściągnąć inne pliki i samemu je edytować po swojemu. Wtedy je "znasz od podstaw" i zawsze to zmniejsza wystąpienie błędu, a jeśli nawet będzie to masz większe szanse na naprawę jego. Oczywiście lepiej będzie byś się tak na nie, nie napalał bo nie warto, nie kupuj VPS'a bo lepiej wydasz pieniądze w sklepie kupując np bieliznę czy koszulkę.

@UP

Dziękuję za opinię :)

Też myślałem, by zacząc od zera i wiadomo, jest to najlepsze rozwiązanie.

Niestety gorzej z czasem :/ Chciałem z kolegą postawic serwer właśnie na jakimś gotowcu i potem tylko się bawic przeprowadzając "zabiegi kosmetyczne".

No ale, jak napisałem ani ja ani on nie mamy na to aż tyle czasu by zacząc od zera. Studia, praca, to są jednak priorytety. Jesteśmy weteranami metina dlatego postanowiliśmy spróbowac :D Proszę tylko nie pisac, że jak nie mamy czasu mamy się nie zabierac za to, na sam serwer znajdzie się czas ;)

DALEJ PROSZĘ O ODPOWIEDZI, CZY VPS ROZWIĄŻE PROBLEM :P

Pozdrawiam.

Jeżeli chcesz się czegoś nauczyć i kiedyś postawić serwer to polecam kupić vps-a, jak nie masz wystarczającej wiedzy w tym temacie radze poczytać jak go skonfigurować przed wrzuceniem plików. Co do tych plików jak dobrze je wgrasz na serwer (polecam poćwiczyć na vb zanim się weźmiesz za dedyka ) to nie będzie problemów jak na hamachi że kogoś wywala po zalogowaniu jedynie dobrze root-y spakować - sam miałem te pliki na vps.

W razie problemów z nimi na vps pisz na pw ;)

2439476476.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Problem] PLIKI ALINE2 PROBLEM Z LOGOWANIEM A VPS . PROSZĘ O POMOC.   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...