Skocz do zawartości

[Pytanie]Rankedy off

panieros2

Rekomendowane odpowiedzi

Ja też dziś nie miałem lagów.

Ale kurcze za te ostatnie "wybryki" Riot mógłby sypnąć jakimiś RP nie sądzicie?

Przypuśćmy, że ktoś nie ma czasu grać w tygodniu, chce sobie zagrać kilka rankedów w weekend.

To że nauczycielki nie było przez tydzień z powodu choroby, tak bardzo zniechęca uczniów, że musi im 6 stawiać? Nie, chcesz RP to se kup Cebulaku.

Najlepsze jest to, że po tym dali niby lose prevented (zapobiegnięto porażce), ale do przydziału i tak się ta gra liczy.

PC: AMD Ryzen R5 2600 4.1GHz 1.3V /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 16GB G.SKILL Aegis 3000MHz CL16 /\ Palit RTX 2060 GamingProOC 6GB  /\ IRDM Pro GEN2 240GB+ 2x 1TB /\ Seasonic Focus 550W /\ SPC Gladius GD8 TG ARGB /\ IIyama x2483hsu-b1 "24" /\ Win10 Pro
Laptop: Lenovo Y580 i7 3630QM /\ GTX660M 1Ghz 2GB /\ 8GB 1600Mhz /\ GoodRAM IRDM Pro GEN2 240GB + 500GB HDD /\ Win10 Pro
Mobilne: Xiaomi Mi 9T 6/128 Black Snapdragon 730, Konsola: PS3 Super Slim CECH4004A 320GB
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth

Co ma piernik do wiatraka? I nie wyzywaj mnie.

Słuchaj jeżeli nie rozumiesz riot na siłę Cię trzymać nie będziesz chcesz to graj w pokemony. Wiem trudne Ci porównanie dałem przeczytaj jeszcze raz i się zastanów. Rozumiem weekend ale chyba na tą jedną minute możesz odpalić swoją głowę.

Słuchaj jeżeli nie rozumiesz riot na siłę Cię trzymać nie będziesz chcesz to graj w pokemony. Wiem trudne Ci porównanie dałem przeczytaj jeszcze raz i się zastanów. Rozumiem weekend ale chyba na tą jedną minute możesz odpalić swoją głowę.

Jesteś bezczelny i nie zamierzam się z tobą kłócić.

A co do czytania ze zrozumieniem to przeczytaj mój post zanim te swoje bzdury wypisujesz.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

No właśnie. To tylko błąd wizualny, czy faktycznie tak jest?

Pewna osoba z RIOT'u pisała, że jeżeli ktoś grał grę rankingowa z przydziału (1 z 10) i wystąpiły lagi, przegrał grę i zamiast przegranej było: Lost Prevented to ta gra się nie zalicza, czyli np. wygraliśmy 9 meczy, 10 przegraliśmy i mieliśmy lost prevented to przydziela nas na podstawie 9 meczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie]Rankedy off   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...