panieros2 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Dlaczego rankedy znow sa wylaczone?:C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Bo są lagi, wywala z gry, crashuje clienty, gry się nie włączają (po wybraniu champów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanosh. Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Raz działaja raz nie, może dlatego ranking w nowym sezonie jest tak zrypany exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qurrix Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 To nie wszystkie powody, jeszcze jest takie coś że w trakcie gry cię wywala i wmawia że gra nie istnieje (a brat obok mnie grał, w tym meczu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoLMaaster Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 I dzieki temu wbilo mnie do brazu a co najlepsze nie wyccaruje bo mam kurwa lagi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matteom5 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Pojebany riot, rankedy on off on off, nie mogą tego raz ale porządnie do chuja naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panieros2 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 A kiedy bedą ON ktos wie? zagralem 3 rankedy i co? OFF -,- wczoraj chcialem zagrac bo mialem wolny czas i co? OFF .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQuazz Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Pierdolicie że lagi ale mi tam wszystko ładnie śmiga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vobek Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Serwery są przeciążone za dużo ludu. Mnie zdziwiło że co godzinę włączają i wyłączają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dahaka312 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Pojebany riot, rankedy on off on off, nie mogą tego raz ale porządnie do chuja naprawić? To je Riot, tego nie ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bivike Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Ja też dziś nie miałem lagów. Ale kurcze za te ostatnie "wybryki" Riot mógłby sypnąć jakimiś RP nie sądzicie? Przypuśćmy, że ktoś nie ma czasu grać w tygodniu, chce sobie zagrać kilka rankedów w weekend. Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieslak Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Ja też dziś nie miałem lagów. Ale kurcze za te ostatnie "wybryki" Riot mógłby sypnąć jakimiś RP nie sądzicie? Przypuśćmy, że ktoś nie ma czasu grać w tygodniu, chce sobie zagrać kilka rankedów w weekend. To że nauczycielki nie było przez tydzień z powodu choroby, tak bardzo zniechęca uczniów, że musi im 6 stawiać? Nie, chcesz RP to se kup Cebulaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrisPL Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Najlepsze jest to, że po tym dali niby lose prevented (zapobiegnięto porażce), ale do przydziału i tak się ta gra liczy. PC: AMD Ryzen R5 2600 4.1GHz 1.3V /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 16GB G.SKILL Aegis 3000MHz CL16 /\ Palit RTX 2060 GamingProOC 6GB /\ IRDM Pro GEN2 240GB+ 2x 1TB /\ Seasonic Focus 550W /\ SPC Gladius GD8 TG ARGB /\ IIyama x2483hsu-b1 "24" /\ Win10 Pro Laptop: Lenovo Y580 i7 3630QM /\ GTX660M 1Ghz 2GB /\ 8GB 1600Mhz /\ GoodRAM IRDM Pro GEN2 240GB + 500GB HDD /\ Win10 Pro Mobilne: Xiaomi Mi 9T 6/128 Black Snapdragon 730, Konsola: PS3 Super Slim CECH4004A 320GB Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bivike Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 To że nauczycielki nie było przez tydzień z powodu choroby, tak bardzo zniechęca uczniów, że musi im 6 stawiać? Nie, chcesz RP to se kup Cebulaku. Co ma piernik do wiatraka? I nie wyzywaj mnie. Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieslak Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Co ma piernik do wiatraka? I nie wyzywaj mnie. Słuchaj jeżeli nie rozumiesz riot na siłę Cię trzymać nie będziesz chcesz to graj w pokemony. Wiem trudne Ci porównanie dałem przeczytaj jeszcze raz i się zastanów. Rozumiem weekend ale chyba na tą jedną minute możesz odpalić swoją głowę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bivike Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Słuchaj jeżeli nie rozumiesz riot na siłę Cię trzymać nie będziesz chcesz to graj w pokemony. Wiem trudne Ci porównanie dałem przeczytaj jeszcze raz i się zastanów. Rozumiem weekend ale chyba na tą jedną minute możesz odpalić swoją głowę. Jesteś bezczelny i nie zamierzam się z tobą kłócić. A co do czytania ze zrozumieniem to przeczytaj mój post zanim te swoje bzdury wypisujesz. Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grylls Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Kilka powodów: -Bugsplat'y -Dziwne crashe w trakcie rozgrywki -Czasami gra w ogóle potrafi się nie załadować -DDoS'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lon333ly Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Najlepsze jest to, że po tym dali niby lose prevented (zapobiegnięto porażce), ale do przydziału i tak się ta gra liczy. No właśnie. To tylko błąd wizualny, czy faktycznie tak jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perestil Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 No właśnie. To tylko błąd wizualny, czy faktycznie tak jest? Pewna osoba z RIOT'u pisała, że jeżeli ktoś grał grę rankingowa z przydziału (1 z 10) i wystąpiły lagi, przegrał grę i zamiast przegranej było: Lost Prevented to ta gra się nie zalicza, czyli np. wygraliśmy 9 meczy, 10 przegraliśmy i mieliśmy lost prevented to przydziela nas na podstawie 9 meczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IdleSolution Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Gra sie nie liczy ile trzeba wam tlumaczyc. Loss forgiven jest to gra neutralna i nie dodaje/odejmuje mmr. Jezeli masz loss forgiven to do przydzielenia ligi system uzyje twoich 9gier zamiast 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronter Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Najlepsze jest to że to wszystko z ich winy i nie ma żadnej rekompesaty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dahaka312 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Najlepsze jest to że to wszystko z ich winy i nie ma żadnej rekompesaty...Z byle czego rekompensaty nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matteom5 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Rankedy włączone, korzystajcie póki czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzu. Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 rekompensatą jest to, że możemy grać w tą grę w PEŁNI za darmo, a na dodatek kupno RP nie dodaje nic. "skin skilla Ci nie da" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyzz Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 KURWA WŁĄCZCIE RANKEDY BO WAM WYPIERDOLE DZIFKI JEBANE SOŁ MACZ OSMYRAM RIOT MOJA SPIERDOLINĄ Z PENISA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.