XDkamilDX Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 sprawa wygląda tak jedna faza mi padła i ruter sie wylonczyl. Przestalo sie pobierac . po wlonczeniu pobiera sie od początku pomocy !!!!!!!!!!!!!!!! BD Wielki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix. Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Czasem patcher sam się włączy i zacznie nadal pobierać. Ale przeważnie musisz zacząć pobieranie od początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imagus Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Ale teraz samo z siebie się wyłącza? Wyłącz wszystkie procesory w tle i zostaw pobieranie, następnie wróć za jakieś 10/15 min +/- i powinno być okej. Jak ja pobierałem to trochę trwało + patcher jeszcze się updatuje więc czekać trzeba. strach się bać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavotti Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Jak Ci padł router i nie było internetu, to zatrzymało pobieranie. A ty pewnie wyłączyłeś patchera, a mogłeś poczekać na odzyskanie internetu i wtedy ruszyć. Wtedy by było od tego miejsca, co przerwało internet. A jak wyłączyłeś, to musisz od nowa czekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.