ßless Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Cześć, zastanawia mnie czy dam rade od początku do końca grać mentalem i zarobić sobie na eq, bez robienia dropków ? Teraz posiadam : 48 lv, smocza +8 2khp, riba +9 39 śr 2 siła, skórzane buty 1.5k hp 5 omdlenie, wisiorek drewniany 2khp 12 rege hp, ebo +9 czyste, okrągłą +7 nno, zelek +9 4 diabły. I co zmienić w tym eq ? Dodam, że drop medali, ogólnie loch małp odpada. Oraz posiadam buffa 39 lv, skille m3 - 29% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix. Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Smocza do +9; Ribek eq, dołóż KD jedynie, Skórzane możesz mieszać pod 2kpż/kryt; Wisior ok, jak masz kasę to mieszaj, żeby wbiło coś na kryta/omdlenie; Ebo starczą; Okrągła okej; Żelak w porządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ßless Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 To powiedz mi jeszcze czy dam rade cisnąć mentalem do końca ? Stal +7 i trutke +6 już mam i ciągle zbieram na ulepszanie wyżej. Tylko mnie zastanawia czy dam radę zarobić na eq pvp. Gram bez allegro i is. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix. Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 To powiedz mi jeszcze czy dam rade cisnąć mentalem do końca ? Stal +7 i trutke +6 już mam i ciągle zbieram na ulepszanie wyżej. Tylko mnie zastanawia czy dam radę zarobić na eq pvp. Gram bez allegro i is. :P Pewnie, że tak. Tylko jak grasz bez "wspomagaczy" to musisz mieć masę czasu i cierpliwości. Co do stali/truty - jeśli będzie miała dobre bony/dobre śr + w późniejszym etapie wyciągniesz je do +9 to nie widzę problemów, spokojnie dasz radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ßless Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Pytam bo, z tego co widzę najlepszym sposobem na start jest granie wp, czy też bodym. a że poszedłem troche w trudniejszy etap gry to zastanawiam się czy pociągnę, bony wiem jak stawiać bo grałem na nie jednym privie, a że zachciało mi się od nowa na globalu pograć to chcę wiedzieć czy mam jakieś szanse w późniejszym etapie gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix. Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Pytam bo, z tego co widzę najlepszym sposobem na start jest granie wp, czy też bodym. a że poszedłem troche w trudniejszy etap gry to zastanawiam się czy pociągnę, bony wiem jak stawiać bo grałem na nie jednym privie, a że zachciało mi się od nowa na globalu pograć to chcę wiedzieć czy mam jakieś szanse w późniejszym etapie gry. WP/body okej, ale przecież mentalem też można świetnie zarabiać/grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ßless Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zapomniałem dodać, że mam srebrną +9 5 do pż 15 magia 5lud. I jeszcze jedno pytanie, czy z takim eq dam rade w v2 na szponach ? 520 deffa w dodatku posiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix. Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zapomniałem dodać, że mam srebrną +9 5 do pż 15 magia 5lud. I jeszcze jedno pytanie, czy z takim eq dam rade w v2 na szponach ? 520 deffa w dodatku posiadam. Spróbuj roskami dociągnąć do ok. 600 defa, do tego buffek po 30% i powinieneś spokojnie dać radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmoKu™ Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Buff podstawa 35 procka wzwyż. Jak cos to rosy. ¯\_(ツ)_/¯ HISTORIA SPRZETU eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ßless Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Z 597 deffa w v1 na szponach schodzi mi 3/4 hp, wiec w v2 tym bardziej nie dam rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madziulla123 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 ja na twoim miejscu bym sell smocza i zamiast tego jakas na 48 lvl +8/9 , mysle ze na dolinie jak bys metki bil na ogony i kd to by bylo geet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.