Skocz do zawartości

Pytanie na temat mentala

ßless

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, zastanawia mnie czy dam rade od początku do końca grać mentalem i zarobić sobie na eq, bez robienia dropków ?

Teraz posiadam :

48 lv,

smocza +8 2khp,

riba +9 39 śr 2 siła,

skórzane buty 1.5k hp 5 omdlenie,

wisiorek drewniany 2khp 12 rege hp,

ebo +9 czyste,

okrągłą +7 nno,

zelek +9 4 diabły.

I co zmienić w tym eq ?

Dodam, że drop medali, ogólnie loch małp odpada.

Oraz posiadam buffa 39 lv, skille m3 - 29%

To powiedz mi jeszcze czy dam rade cisnąć mentalem do końca ?

Stal +7 i trutke +6 już mam i ciągle zbieram na ulepszanie wyżej.

Tylko mnie zastanawia czy dam radę zarobić na eq pvp.

Gram bez allegro i is. :P

Pewnie, że tak.

Tylko jak grasz bez "wspomagaczy" to musisz mieć masę czasu i cierpliwości.

Co do stali/truty - jeśli będzie miała dobre bony/dobre śr + w późniejszym etapie wyciągniesz je do +9 to nie widzę problemów, spokojnie dasz radę.

727881401622271220780.jpeg

Pytam bo, z tego co widzę najlepszym sposobem na start jest granie wp, czy też bodym.

a że poszedłem troche w trudniejszy etap gry to zastanawiam się czy pociągnę, bony wiem jak stawiać bo grałem na nie jednym privie, a że zachciało mi się od nowa na globalu pograć to chcę wiedzieć czy mam jakieś szanse w późniejszym etapie gry. ;)

Pytam bo, z tego co widzę najlepszym sposobem na start jest granie wp, czy też bodym.

a że poszedłem troche w trudniejszy etap gry to zastanawiam się czy pociągnę, bony wiem jak stawiać bo grałem na nie jednym privie, a że zachciało mi się od nowa na globalu pograć to chcę wiedzieć czy mam jakieś szanse w późniejszym etapie gry. ;)

WP/body okej, ale przecież mentalem też można świetnie zarabiać/grać.

727881401622271220780.jpeg

Buff podstawa 35 procka wzwyż.

Jak cos to rosy.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Pytanie na temat mentala   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...