BenQ811 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam mam taki problem z Minecraftem a mianowicie od 2-3 dni gdy ustawie w minecrafcie powyżej short co 20 sekund lub częsciej spadają mi klatki do 40-50 i potem prawie tak ciągle laguje i nie mam pojęcia czemu tak jest. Wcześniej przed tym problemem grałem normalnie i miałem ponad 100 fpsów na normalu nawet na Far czasami miałem 80+. I nie mam pojęcia czemu od pewnego czasu mam takie ściny ogólnie te lagi mam na swoim serwerze hostowanym przez lvlup więc to jest dobry hosting nikt nie ma takiego problemu jak ja.Dodam tez ,że na singlu mam na Far po 100+ fpsów na moim serwerze tylko tak mam i na nim tyllko gram. Parametry Komputera : Procesor : Intel Core 2 Duo 2.0 GHz Karta Graficzna : GeForce 210 Pamięc Ram : 2GB Ram Próbowałem na róznych launcherach i na różnych wersjach optfiine zawsze tak samo. HELP ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truskafke Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 CCleaner'em przeczyść system, przeskanuj go antywirusem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenQ811 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 CCleaner'em przeczyść system, przeskanuj go antywirusem. Właśnie skanuje system jest już 43% a CCleaner'em już skanowałem raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenQ811 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Właśnie skanuje system jest już 43% a CCleaner'em już skanowałem raz. CCleaner'em przeczyść system, przeskanuj go antywirusem. Przeskanowałem systemu + CClearn'em i do tego przeinstalowałem Minecrafta i nadal to samo.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tromliks101 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 nowy komputer polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenQ811 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 nowy komputer polecam Śmieszny jesteś wcześniej mogłem grać na Far bez rzadnych lagów + smothlighting na Maxa a teraz co? Więc mi tu nie gadaj ,że za słaby komputer... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZgredzioPL Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Strasznie mało pamięci ram :P, przeczyść wszystko CCleanerem, później napraw rejestr też nim (dla pewnosci zrób kopie), po czym zainstaluj Revo Uninstaller i nim usuń zbędne pliki z komputera (Samo ci wyznacza i usuwa zbędne pliki) (Narzędzia ->usuwanie zbednych plików-> skanuj (czekamy)->usun Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne a ja na pewno odpowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenQ811 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Już to ogarnąłem Dzięki za pomoc . Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wgnsy123 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Przeskanuj AntyVirusem, CCleaner wyczyśćić oraz dodaj więcej ramu do Minecrafta, zaaktualizuj Jave. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeBronek Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Dokup Ramu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panredstone Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Odinstaluj kilka programów które są nie potrzebne i wgraj optifine. Ja tak samo miałem i jak to zrobiłem mam już 100/600 fps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanPsychol Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Zmien na słabsze ustawienia graficzne pomoze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GTA123321 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 zró pare relogów mc i tyle tez tak mialem i 2 relogi zrobilem i juz dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K473K Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Po raz kolejny ktoś poleca przeczyszczenie systemu C'Cleanerem - Przepraszam za wyrażenie "Pierdolnijcie się w łeb tępe dzidy" Co ma piernik do wiatraka ( po za tym, że tyle samo liter ) Co ma oczyszczanie systemu do płynności w grze "Java" Myślicie troche ? To coś w rodzaju - Wyczyść sobie samochód, bo wolno jeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.