Skocz do zawartości

Ściny w Minecraft

BenQ811

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam taki problem z Minecraftem a mianowicie od 2-3 dni gdy ustawie w minecrafcie powyżej short co 20 sekund lub częsciej spadają mi klatki do 40-50 i potem prawie tak ciągle laguje i nie mam pojęcia czemu tak jest. Wcześniej przed tym problemem grałem normalnie i miałem ponad 100 fpsów na normalu nawet na Far czasami miałem 80+. I nie mam pojęcia czemu od pewnego czasu mam takie ściny ogólnie te lagi mam na swoim serwerze hostowanym przez lvlup więc to jest dobry hosting nikt nie ma takiego problemu jak ja.Dodam tez ,że na singlu mam na Far po 100+ fpsów na moim serwerze tylko tak mam i na nim tyllko gram.

Parametry Komputera :

Procesor : Intel Core 2 Duo 2.0 GHz

Karta Graficzna : GeForce 210

Pamięc Ram : 2GB Ram

Próbowałem na róznych launcherach i na różnych wersjach optfiine zawsze tak samo. HELP !

Strasznie mało pamięci ram :P, przeczyść wszystko CCleanerem, później napraw rejestr też nim (dla pewnosci zrób kopie), po czym zainstaluj Revo Uninstaller i nim usuń zbędne pliki z komputera (Samo ci wyznacza i usuwa zbędne pliki) (Narzędzia ->usuwanie zbednych plików-> skanuj (czekamy)->usun

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

• 3 tygodnie później...

Po raz kolejny ktoś poleca przeczyszczenie systemu C'Cleanerem - Przepraszam za wyrażenie "Pierdolnijcie się w łeb tępe dzidy"

Co ma piernik do wiatraka ( po za tym, że tyle samo liter ) Co ma oczyszczanie systemu do płynności w grze "Java" Myślicie troche ?

To coś w rodzaju - Wyczyść sobie samochód, bo wolno jeździ ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Ściny w Minecraft   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...