Domon Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Chodzi o to że ostatnio,chciałem zagrać i coś się zepsuło w mapie ;( Tzn.. Kawałek mapy jest normalny-tam gdzie skończyłem i 10 klocków koło mnie jeszcze działa a potem jest taka ''przepaść'' i kończy się mapa...po kilku minutach jestem znowu na górze i jest tak samo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domon Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 pomocyy upp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tromliks101 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 masz słabe renderowanie mapy polecam zmienić kompa pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZgredzioPL Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zainstaluj optifine na wersje 1.7.2, i ustaw sobie odpowiednie proporcje rederowania, mam nadzieje że pomogłem. Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne a ja na pewno odpowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.