domi5435 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam mam taki problem nie mogę wejść na serwer pisze mi Can't reach serwer a kolega normalnie może wbić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
▒Kiszka▒ Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Can't reach server to znaczy, że nie ma połączenia z serverem. Najpewniej jest wyłączony, albo źle IP przepisałeś. Ewentualnie nie masz neta MPC Hejter Team Leader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoriiSuperPies Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Nie nie nie. Jeżeli serw jest zrobiony na hamachi to sie polacz z siecia hamachi kolegi jak nie hamachi to jest to serwer tyko singleplayer, polega to na tym, że możesz odczytac pluginy na singlu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tromliks101 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 nie mozesz sie polaczyc z serwerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZgredzioPL Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Kurde nie piszcie tą pokemońską duża czcionką, nic sie wyczytać nie da. cd. problemu jeżeli serwer jest dedykowany zapewne źle przepisałeś IP lub odblokuj porty, jeżeli hamachi to tylko i wyłącznie działa gdy hamachi i serwer na komputerze kolegi są włączone. Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne a ja na pewno odpowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tromliks101 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 crashuje ci sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vampch Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 crashuje ci sie Kolejny post z twojej strony na poziomie ! congratulation nabijaczu ; 3 Co do tematu. Wyłącz zaporę systemu i zobacz czy to pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.