Skocz do zawartości

[Pytanie] Jaki hosting ?

Rekomendowane odpowiedzi

Tylko mineserv.eu maszyna posiada internet o prędkości 1GB/S oferta elastyczna w której można zwiększać sloty i ram oddzielnie, ItemShop, specjalny plugin przystosowany pod zasilacz mineserv.eu który dodaje możliwość kupowania rzeczy na serwerze, duża pojemność dysku, dysk SSD, własna domena, panel lepszy od craftserve posiada również "wgrywarkę pluginów" z poziomu panelu, WebFTP, FTP, szybką obsługę na forum (wielu specjalistów oraz administratorów), LiveHelp (Czat "na żywo"), pomoc ticket'owa, aktualnie jest promocja, tanie serwery z dużą ilością ramu, baza MySQL. Polecam tylko MINESERV.EU

Ile ludzi tyle będzie opnii ;)

Ja mam aktualnie serwer na craftserve i mogę ci wyrazić opnie o tym hostingu miałem już wcześniej u nich serwer ale potem przeniosłem na dedyka.

A wiec craftserve jest jednym z droższych hostingów (głównie dlatego że reklamują go więksi youtuberzy ) ale myślę że i tak jest wary swojej ceny.

Zaczne od tej lepszej strony.

- Na serwerze nie ma lagów miałem kiedyś kupiony serwer 40 slotów i (jest możliwość zwięszenia do 60 slotów) wiec zrobiłem tak i przy 60 garczach nie było lagów. Wiec jeżeli chodzi o lagi to nie ma a to chyba najważniejsze (No chyba że macie jakiś plugin który laguje ;)

- Dobry kontakt z administracją , szybkie odpowiedzi , jak i pomoc przy serwerze jeżeli jest jakiś problem.

- Fajny panel na stronie (napewno pomocny dla osób które zaczynają przygodę z serwerem :) )

- Zniżka do 30 % (jako stały klient ) :P

A największą wadą jest to że stronka craftserva jest dość często obciążona i nie można np. zrestartować serwera.

No i hosting jest dość drogi.

-

Juni0r.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie] Jaki hosting ?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...