manek0804 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam chciał bym się was zapytać jaki hosting wybrać pod serwer Sky-block tak aby nie było lagów przy pełnym serwerze. 50 Slot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoNewbie Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Tylko FiberHost.pl ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowly Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 W tym przypadku polecam CubeHost.pl, tryb tego typu będzie potrzebował szybkiego dysku i dużej ilości pamięci ram. Taki serwer wyniesie Cię około 75zł, ale dostajesz bardzo dobrą maszynę, dodatkowo lokalizacja w Polsce(niski ping). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy. Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 fiberhost.pl lvlup.pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manek0804 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 warto dawać na lvlup.pro ???? czy aby na pewno nie będzie na nim lagów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manek0804 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 warto czy nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tromliks101 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 craftserv.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmon1234 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Polecam mam tam serwer i 0 lagów + jak miałem kiedyś serwer 80 slotów przy full totalne ZERO lagów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiestooo Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Cubehost.pl - niska cena - miła obsługa - dobre serwery - łatwy w obsłudze panel - szybkie wsparcie techniczne ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawaxi Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 craftserve.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiak2 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Fiberhost.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kryspinek02 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zdecydowanie FIBERHOST Mają wypłacanie pieniędzy z portfela! TANIE SERWERY !! Wszystko ładnie chodzi zero lagów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopher. Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 CubeHost.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolos11 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Tylko mineserv.eu maszyna posiada internet o prędkości 1GB/S oferta elastyczna w której można zwiększać sloty i ram oddzielnie, ItemShop, specjalny plugin przystosowany pod zasilacz mineserv.eu który dodaje możliwość kupowania rzeczy na serwerze, duża pojemność dysku, dysk SSD, własna domena, panel lepszy od craftserve posiada również "wgrywarkę pluginów" z poziomu panelu, WebFTP, FTP, szybką obsługę na forum (wielu specjalistów oraz administratorów), LiveHelp (Czat "na żywo"), pomoc ticket'owa, aktualnie jest promocja, tanie serwery z dużą ilością ramu, baza MySQL. Polecam tylko MINESERV.EU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CortezKpz Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Pukawka.pl polecam 0 lagów ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Counter123 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Fiberhost. Wiele promocji, itemshop, domena, mysql, ftp, wgrywarka pluginów i wiele więcej bajerów. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodzi12 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Polecam Pukawke. Najlepszy Hosting. A mineserv to najgorszy hosting jaki może być.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZgredzioPL Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Craftserve ;p! Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne a ja na pewno odpowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterchjek Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Od razu polecam Cubehost.pl ! Łatwy w obsłudze panel, szybki kontakt z administracją, pełen szereg różnorakich pluginów, żyć nie umierać, nie polecam z kolei craftserve, bardzo tam drogo, od 3 slotów 5 zł? 0.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niepokonny Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Ile ludzi tyle będzie opnii Ja mam aktualnie serwer na craftserve i mogę ci wyrazić opnie o tym hostingu miałem już wcześniej u nich serwer ale potem przeniosłem na dedyka. A wiec craftserve jest jednym z droższych hostingów (głównie dlatego że reklamują go więksi youtuberzy ) ale myślę że i tak jest wary swojej ceny. Zaczne od tej lepszej strony. - Na serwerze nie ma lagów miałem kiedyś kupiony serwer 40 slotów i (jest możliwość zwięszenia do 60 slotów) wiec zrobiłem tak i przy 60 garczach nie było lagów. Wiec jeżeli chodzi o lagi to nie ma a to chyba najważniejsze (No chyba że macie jakiś plugin który laguje - Dobry kontakt z administracją , szybkie odpowiedzi , jak i pomoc przy serwerze jeżeli jest jakiś problem. - Fajny panel na stronie (napewno pomocny dla osób które zaczynają przygodę z serwerem ) - Zniżka do 30 % (jako stały klient ) :P A największą wadą jest to że stronka craftserva jest dość często obciążona i nie można np. zrestartować serwera. No i hosting jest dość drogi. - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GosteczekV Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Ja ci polecam Pukawka.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zupers Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Najbardziej przydatny jest hosting lvlup.pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanidero Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Polecam CubeHost.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EtekoS Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 enderchest.pl polecam sam uzywam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MinecraftBeka Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Najlepszy to jest Craftserve i Mineserve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.