domi5435 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam mam a raczej mój kolega ma problem bo nie może wejść na serwer ale ja normalnie bez problemu mogę wejść o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosnaaa88 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 A co mu sie pokazuje kiedy chce wejsc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domi5435 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Pisz przy serwerz can't resolve hostnamea jak wbija to pisze unknow host Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmmtta Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Pisz przy serwerz can't resolve hostname a jak wbija to pisze unknow host Złe IP wpisuje albo złą wersje gry ma. Pomogłem?? Naciśnij "Lubię to" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domi5435 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Nie właśnie wszystko jest tak jak powinno być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domi5435 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 już jest oki temat uznaje za zamkniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanMasterGames Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 A co dokładnie było ? Że nie mógł wejść bo ja też tak mam. Napisz na pw jak możesz. Wielkie dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.