WhyNot. Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Siemka. Wie ktoś może na jaki lvl enchantować książki, żeby często było unbreaking 1/2/3? Dam limit za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tromliks101 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 wydaje mi sie ze na 24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ActionPvP Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Dla bezpieczeństwa warto mieć 30 lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZgredzioPL Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 od 30 lvl w góre ;p Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne a ja na pewno odpowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AllvarusAMD Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 @ZgredzioPLMaksymalny do 30, to jak w górę ? XDD26-30 Pierwszym warunkiem szczęścia jest rozsądek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James1919 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jesli chodzi o unbreaking to polecam na 24 bo jak wejdzie to i tak wejdzie najwyzszy a to ze bd enchantowac na 30 to nie sprawi ze bd ci czesciej ten enchant wchodzic! Cześć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.