Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Open Beta

WaterAqua

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też czekam. Pewnie za miesiąc albo dwa. Zamknięta beta już jest.

Lipa trochę. Do zamkniętej się nie dostałem (co prawda nic w tym celu nie robiłem, żadnego zadania nie ukończyłem xD). Gdy oglądam game-playe to coraz bardziej zazdroszczę testerom. Z chęcią pośmigał bym takim IS`em.

Jedyna opcja dostania się do bety to opłata 50 euro, jednak nie będę tyle płacić za czołg I lub II ery :/

A do czasu wyjścia open beta testów, pozostaje mi tylko zadowalanie się mizernym WoT`em :/

@edit:

Mam jeszcze pytanie, czy jak wyjdzie open beta, jakie nacje będą miały dostępne czołgi ? Ruskie i szwabskie, czy wszystkie ?

Opublikowano

Lipa trochę. Do zamkniętej się nie dostałem (co prawda nic w tym celu nie robiłem, żadnego zadania nie ukończyłem xD). Gdy oglądam game-playe to coraz bardziej zazdroszczę testerom. Z chęcią pośmigał bym takim IS`em.

Jedyna opcja dostania się do bety to opłata 50 euro, jednak nie będę tyle płacić za czołg I lub II ery :/

A do czasu wyjścia open beta testów, pozostaje mi tylko zadowalanie się mizernym WoT`em :/

@edit:

Mam jeszcze pytanie, czy jak wyjdzie open beta, jakie nacje będą miały dostępne czołgi ? Ruskie i szwabskie, czy wszystkie ?

Będą niemieckie i rosyjskie. Mój kolega ukończył wszystkie zadania i się nie dostał :D .

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Ja znowu słyszałem że będą w maju, ponoć bajtek mówił w jakimś Q&A.

Opublikowano

Będą niemieckie i rosyjskie. Mój kolega ukończył wszystkie zadania i się nie dostał :D .

Czyli przerzucę się z grindowania Anglii na ZSRR.

Ja znowu słyszałem że będą w maju, ponoć bajtek mówił w jakimś Q&A.

Jak możesz, podaj link.

Opublikowano

Ja też słyszałem, że w maju. Ale jak wprowadzą wcześniej tym lepiej. Więcej hajsu natrzepią.

Jak wprowadzą wcześnie, to gra będzie zbugowana i wiele graczy się zrazi. Rywalizując z WG nie mogą sobie na coś takiego pozwolić.
YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Ale raczej szybko wprowadzą. Ale raczej zmiażdżą WG. Wielu graczy z WOT-a przejdzie do WT.

Żartujesz? Wejdź na kilka filmików/forum WoT i poszukaj takiego w którym coś się mówi o WT. Kiedy już taki znajdziesz, znajdź tam pozytywną opinię gracza WoT. Kiedy(i jeśli) ją już znajdziesz porównaj z ilością negatywnych opinii. Nieuzasadnionych co prawda, ale co to zmienia? Ważne jest ile przejdzie, a zapewne przejdzie niewielu. WoT jest ważną produkcją, i zastanów się ile dobrych np. zwykłych MMO przegrało z powodu WoW'a. Oprócz tego w 9.0 wprowadzą Havoka, zerknij na któryś WoT ASAP i podziwiaj. A oprócz tego poprawią modele czołgów do poziomu WTGF.

Opublikowano

Żartujesz? Wejdź na kilka filmików/forum WoT i poszukaj takiego w którym coś się mówi o WT. Kiedy już taki znajdziesz, znajdź tam pozytywną opinię gracza WoT. Kiedy(i jeśli) ją już znajdziesz porównaj z ilością negatywnych opinii. Nieuzasadnionych co prawda, ale co to zmienia? Ważne jest ile przejdzie, a zapewne przejdzie niewielu. WoT jest ważną produkcją, i zastanów się ile dobrych np. zwykłych MMO przegrało z powodu WoW'a. Oprócz tego w 9.0 wprowadzą Havoka, zerknij na któryś WoT ASAP i podziwiaj. A oprócz tego poprawią modele czołgów do poziomu WTGF.

I tak większość pobierze WT i zobaczy czy lepsze.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Grałem w WOT-a chyba od 6.7 do 8.7 i jednak widziałem co to za gra. Strzały za 0. Potem to niby naprawili, ale wchodziły krytyki, które nic nie uszkadzały itp. No, ale jednak trzeba pamiętać, że WOT to nie symulator. Ale jakbym miał wybierać pomiędzy WOT-em a WT to bym wybrał WT. Bardziej realne bo to w końcu symulator :)

Opublikowano

Grałem w WOT-a chyba od 6.7 do 8.7 i jednak widziałem co to za gra. Strzały za 0. Potem to niby naprawili, ale wchodziły krytyki, które nic nie uszkadzały itp. No, ale jednak trzeba pamiętać, że WOT to nie symulator. Ale jakbym miał wybierać pomiędzy WOT-em a WT to bym wybrał WT. Bardziej realne bo to w końcu symulator :)

Tia realne,widziałem na lets playu Rocka jak zestrzelił 3 samoloty za pomocą jakiegoś niemieckiego czołga...rzeczywiście bardzo realna gra ;p

Opublikowano

I tak większość z tych graczy z ciekawości zainstaluje War Thunder i zapewne zostaną z nim na dłużej.

Tia realne,widziałem na lets playu Rocka jak zestrzelił 3 samoloty za pomocą jakiegoś niemieckiego czołga...rzeczywiście bardzo realna gra ;p

Pewnie kierował działo przeciwlotnicze, której jest dostępne w grze. Jak nazwa wskazuje działa przeciwlotnicze niszczą samoloty :P

Opublikowano

Najpierw czołgiem zestrzelił conajmniej z 2 samoloty,a po tem dopiero jeździł działkiem p.lot.Wyobraź sobie że potrafie rozróżnić te dwa pojazdy -,-

Zresztą wejdź sobie na jego kanał i sam zobacz (jakby co to jest to jego pierwszy odcinek z War Thundera) ;p

Opublikowano

Pomyśl, jak łatwym celem są czołgi dla samolotów. Poza tym to nie jest niemożliwe, a że leciał nisko i prosto to już jego wina.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Potwierdzony przypadek. Otto Von Carius, niemiecki as pancerny w momencie służby na froncie wschodnim, wraz ze swoją załogą zestrzelił radziecki samolot zwiadowczy, który zaczął go irytować latając nad ich głowami cały dzień. Załoga wyczekała dogodny moment,a resztę załatwiła 88mm armata Pzkpfw VI Tygrys. Jest to opisane w jego książce.

Opublikowano

Potwierdzony przypadek. Otto Von Carius, niemiecki as pancerny w momencie służby na froncie wschodnim, wraz ze swoją załogą zestrzelił radziecki samolot zwiadowczy, który zaczął go irytować latając nad ich głowami cały dzień. Załoga wyczekała dogodny moment,a resztę załatwiła 88mm armata Pzkpfw VI Tygrys. Jest to opisane w jego książce.

Podałbyś tytuł ??

I tak większość pobierze WT i zobaczy czy lepsze.

Nie sądzę, w moim klanie WoT nie słyszeli o takim czymś jak War Thunder.

Opublikowano

Podałbyś tytuł ??

Nie sądzę, w moim klanie WoT nie słyszeli o takim czymś jak War Thunder.

Bo nie było premiery. Nawet czołgów nie ma. Ale pewnie niedługo usłyszą.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Kampania reklamowa i tyle. Braki w rozgrywce nadrabiają słowami.

To było chyba "Tigers in the mud", ale mogę się mylić (czytałem tylko w ang).

@Fuck, down szybszy :D

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...