Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

uczenie się szkoła itd

ComeBack.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

drogie gimby.

jako edukacyjny ignorant, który przespał pół technikum, powiem Wam, że tak na prawdę nigdy nie wiecie co wam się przyda i co wam w przyszłości strzeli do łba.

Teraz mówisz że nie potrzebne są Ci wzory z fizyki itp. A któregoś dnia trafisz na tak zajebistego nauczyciela fizyki, który Cie nią zaciekawi, i zechcesz iść na ten kierunek studiów czy coś w tym rodzaju.

Sam zawsze olewałem wiele przedmiotów, ale nie uznawałem ich za głupie. Po prostu póki nie wiesz co tak na prawdę chcesz w życiu robić, nie możesz określić że to i tamto Ci się nie przyda. A gadanie "ja wiem co chce robić, skończę szkołę i będę pracować" tak na prawdę niema zastosowania w życiu, bo o ile nie masz znajomości, to chuja będziesz robił, a nie pracował.

Korzystaj z tego co masz, bo nigdy nie wiesz kiedy może Ci się przydać.

czytaj ze zrozumieniem , chyba Cię tego nie nauczyli

Nie o to chodzi że nie lubię przedmiotów lubię fizykę i astronomię będę miał ją rozszerzoną ale o to się rozchodzi że uczymy się czegoś co po jakimś czasie zapominamy , a teoretycznie powinniśmy to wiedzieć

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Niestety nie każdy ma taką pamięć i nie pisz tylko, że jakby ktoś chciał to by tak potrafił bo wiem to sam po sobie czy uważam czy nie to za chwilę i tak zapomnę i bez nauczenia się nie ma bata na dobrą ocenę.

No bo to jest problem właśnie. to, że nie możecie się nauczyć bo coś to jest wasz problem i tylko wasza wina, a nie edukacji. Ewentualnie może to być kwestia nauczyciela, aczkolwiek zawsze jest książka.
Opublikowano

No bo to jest problem właśnie. to, że nie możecie się nauczyć bo coś to jest wasz problem i tylko wasza wina, a nie edukacji. Ewentualnie może to być kwestia nauczyciela, aczkolwiek zawsze jest książka.

pamiętasz czego uczyłeś się w 3 klasie podstawówki ?

Opublikowano

Nie martw sie tez tak mam tylk oze tylko z matematyka naucze sie czegos dzis, perket umiem jutro nic.

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

pamiętasz czego uczyłeś się w 3 klasie podstawówki ?

Obsługi painta, obliczenia w zakresie do 100, działania pisemne (dodawanie, odejmowanie), zadania tekstowe, czytanie (dalej), lektury, głównie czytanie tekstów na lekcji i gadanie o nich, nic poważnego, podstawowe rzeczy na angielskim, jeszcze przed czasami, jakieś słówka pojedyncze, zwroty,
Opublikowano

Tego co nauczymy się od życia w praktyce będzie lepsze, niż jakieś teorie uczone w szkole.

Opublikowano

Obsługi painta, obliczenia w zakresie do 100, działania pisemne (dodawanie, odejmowanie), zadania tekstowe, czytanie (dalej), lektury, głównie czytanie tekstów na lekcji i gadanie o nich, nic poważnego, podstawowe rzeczy na angielskim, jeszcze przed czasami, jakieś słówka pojedyncze, zwroty,

to masz dobrą pamięć bo ja żadnych lektur nie pamiętam .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...