Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W jaki sposób zrobić menu Waszego serwera?

SpyrekPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

szukałem tyle czasu, jak to zrobić i w koncu znalazłem poradnik... ziomek dzieki wielkie, bo chciałe mto zrobić i miałem już rezygnować z tego, gdyż nie mogłem znaleźć jak się to robi.

10  50  100  150  200  250  300  350  400  450  500  550  600  650  700  750  800  850  900  950  1000

Proszę Moderatorów o usunięcie %, jeżeli napisałem post, który był pomocny !

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja Cię uwielbiam. Dzięki za ten poradnik, zastanawiałem się jak to robią na tych serwerach. Już wszystko wiem, dzięki ;) Poradnik wytłumaczony stu procentowo, wszystko zrozumiałem. Otrzymujesz + za ten poradnik. Jest nie do opisania :)

Pozdrawiam

sygnaturka.png
Opublikowano

WoW, już zapomniałem o tym temacie, widać że ożył : >

W piątek/sobotę postaram się napisać od nowa tutorial, i będzie w nim inny plugin na "Menu" bo ten autor chyba już nie będzie aktualizował ;c

Co do pytań nad pluginem musicie poczekać bo nie mam aktualnie serwera testowego co mi utrudni odpowiadać wam na pytania.

I Dzięki za ponad 1000 wyświetleń!

• 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

­Ciekawy plugin, tylko mogliby dodać przy otwieraniu menu efekty dźwiękowe. Poradnik nieźle przedstawiony ;)

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

• 1 rok później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Skajled

Poradnik jest z 2014 roku, a zdjęcia najzwyczajniej w świecie wygasły. SS'ów już nie posiadam, a nowych nie mam jak zrobić, gdyż już nie gram w minecrafta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...