Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wychodzę z piekła :D

Ronter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Będę tu umieszczał gry z moich gier rankingowych z Bronze V czyli z największego piekła pod względem trolli i afkerów

No to zaczynamy:

1 meczyk i już 3 trolli pickneło mida :D, jeszcze te bany w brązie xD

8f7b.png

2 meczyk w którym miałem 5/0/9 ale to bronzy so tego nie ogarniesz i oczywiście lost o którym zawarzył late game( wiem moja farma słaba ale biegałem po innych liniach pomoagając)

hkog.png

3 gra i nareszcie win, trafiłem naprawdę na ogarnięty team nawet po tym jak mnie 2 razy wyrzuciło i miałem 1 lvl oni po 8/9 to nie pisali report jax itp ;d

mfap.png

Nie ma to jak trafić na team pełen polskich dzieci oczywiście gra lost bo jak by inaczej jak od początku się spinają

etza.png

Opublikowano

Powodzenia i wytrwałości sam bym spróbował, ale to nie na moje nerwy. :)

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

mam 1:13 w braz 1 lol (W/L)

dostaje + 35 trace - 8 wiec jakie to pieklo?

musze sobie zrobic przerwe - zly dzien + problemy z netem = lost 99%

Hello there.

Opublikowano

Ja ich troche nie ogarniam, złapałem feeda i pomogłem pushnąć bot i mida ale w late ja wbijam oni zawracają i napie*dalam 1 vs 5.

A po farmie w 2 meczu widać że w teamie ja tylko coś ogarniałem ale sam gry nie wygram...

Opublikowano

Ja ich troche nie ogarniam, złapałem feeda i pomogłem pushnąć bot i mida ale w late ja wbijam oni zawracają i napie*dalam 1 vs 5.

A po farmie w 2 meczu widać że w teamie ja tylko coś ogarniałem ale sam gry nie wygram...

mundo 3 warmogi op

#his lolnexus

Hello there.

Opublikowano

Brąz V to piekło ? xD

Po prostu jesteś strasznie słaby i musisz ćwiczyć :)

Najciekawsze jest to że w 10 grach losowało mi goldy a wrzuciło do brązu, coś jest chyba nie tak

Opublikowano

napisałeś pojedyńczo słowo "noobs", nie mam do ciebie szacunku

ps nie wyjdziesz

Napisałem bo pickneli 3 midy a innaczej nie mogłem tego co robią inaczej nazwać. Oj wyjdę, wyjdę.

Opublikowano

Really, ty się dziwisz, że z brązu nie wychodzisz ?

http://www.lolking.net/summoner/eune/36537702#matches

Nie ma co jak mudno na rankedzie pod 3x warmog ;C

I co z tego? Przecież win jest? Ty nie widziałeś chyba co z nimi robiliśmy wtedy gdy w nich wbiłem. Z ponad połową hp wychodziłem z tf'a więc nie mów mi jak kim mam grać bo na mundo najważniejsze jest chyba hp co nie?

Pomocnik
Opublikowano

W s3 tez zaczynalem od bronze V xdd, beka dobra tam jest.

I prosze "pseudo prosow" nie wypowiadajcie sie, ze na lajcie wychodzi sie z bronzu/silvera, bo przez debili sie przegrywa.

Opublikowano

Uważaj ,bo spadniesz z tego brąz V do drewna I.

Uwaga Spoiler dla autora!

Wyjdziesz jak nie będziesz flamić ,tym się różni brąz&silver od golda ;)

v5fgbo.jpg

Chipsy cola gramy w lola

Opublikowano

Uważaj ,bo spadniesz z tego brąz V do drewna I.

Uwaga Spoiler dla autora!

Wyjdziesz jak nie będziesz flamić ,tym się różni brąz&silver od golda ;)

Tak jak 2x up napisał żeby "pseudo prosy" sie nie wypowiadali! A tak poza tym w 1 meczy tylko flame był gdy trolle pickneli 3 midy więc jak masz tak pisać to się lepiej w tym temacie nie wypowiadaj "pro gamerze"- że tak zażartuje :)

Opublikowano

hahahaha bana? :D

Kozak widać, że nieźle ich tam do pionu ustawiasz hehs.

Ja w s3 byłem w goldzie ale miałem miesiąc przerwy od gry i rozegrałem niestety chujowe mecze raczej z mojej winy więc widzimy się w bronzie.

Mam plan aby spaść do V a potem wybijać się w góre dokumentując to :P

+ League Of Legends.          + San Andreas Multi Player.         + Tibia.                    + Nfs World.

+ Counter - Strike.              + Metin 2.                                   + Mine Craft.           + L4D2 Multiplayer .

Opublikowano

hahahaha bana? :D

Kozak widać, że nieźle ich tam do pionu ustawiasz hehs.

Ja w s3 byłem w goldzie ale miałem miesiąc przerwy od gry i rozegrałem niestety chujowe mecze raczej z mojej winy więc widzimy się w bronzie.

Mam plan aby spaść do V a potem wybijać się w góre dokumentując to :P

Banik na MPC na koncie mam nie w lolu :), ja w s3 bylem w silver IV ale mnie o ponad lige w dół dało po 5/5 :/

Opublikowano

Ohohooh wkońcu bana na MPC nie mam więc będę kontynuował :p takie tam z mundo carry ;d, na 11 meczy mundo mam tylko 1 przegraną :D

3l17.png

Opublikowano

powodzenia :) w gold V już można mniej spotkać takich dzieci ale czasami się zdarzają teraz w silver to jak w s3 w brązie

Opublikowano

powodzenia :) w gold V już można mniej spotkać takich dzieci ale czasami się zdarzają teraz w silver to jak w s3 w brązie

W Gold/Platyna też flejmią ,zawsze się znajdzie taki pro gejmer i będzie flamić

v5fgbo.jpg

Chipsy cola gramy w lola

Opublikowano

Ashe adc ;_;. Ktoś tym jeszcze gra?

Uwierz że na brązy się bierze proste champy takie jak Ashe, oni tylko grają na ADC typu Catirlyn itp. więc chyba zapomnieli jak się gra przeciw Ashce więc łatwo wygrać linie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...