Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyprzedaż Agni!

Acristo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Agni kosztuje obecnie 1250 favorów,nie wiadomo ile będzie to trwała ta promocja.Lepiej się spieszcie.

Jeszcze Artemis i Hades są przecenieni!

Opublikowano

Nie o to mi chodzi.Skoro się pojawiają teraz promocję,i co jakiś czas jest kolejny bóg przeceniony(hades się dopiero przed chwilą pojawił) to możliwe że w ciągu tygodnia kolejni bogowie będą przecenieni.

Opublikowano

Jak kto w końcu jest z tą artemis-jak się rejestrowałem nie było jej z podstawowych bogach,a mimo to ją mam od początku.

tydzien temu była na nia promocja bodajze

Opublikowano

Jak kto w końcu jest z tą artemis-jak się rejestrowałem nie było jej z podstawowych bogach,a mimo to ją mam od początku.

Bodajże przy którymś tam patchu, zmienili podstawowych bogów dla ludzi zaczynających grę.

Opublikowano

Zmieniali bodajże 3 razy,był sun wukong,potem pos a teraz guan.Ja zarejestrowałem się przy Poseidonie,a dostałem Posa,ra,thora,ymira,neith i artemis.

Opublikowano

Lipa dla starszych kont, skoro artemis jest przeceniona to neith też powinna dla tych co mają artemis jako początkową boginię.

Opublikowano

Niech zrobią promocje na skiny bo te ładniejsze są tylko za gemy... Mam wszystkich bogów + 75k favoru, a nie mam co z tym zrobić... mało który skin za favor mi się podoba bo zazwyczaj są brzydsze niż oryginalne.

Opublikowano

Niech zrobią promocje na skiny bo te ładniejsze są tylko za gemy... Mam wszystkich bogów + 75k favoru, a nie mam co z tym zrobić... mało który skin za favor mi się podoba bo zazwyczaj są brzydsze niż oryginalne.

re collory są dosyć ładne np. anhur, agni, geb, loki ... troche tego jest

Opublikowano

Dzięki wielkie :D Nie zauważyłbym tego gdyby nie ty, artemis po nie całę 1k :D :D Jeszcze raz wielkie dzięki (właśnie zbierałem na agni, a następna do kupienia miała być artemis).

Opublikowano

Jak zwykle mam pecha. Kupuję postać i tydzień lub dwa później jest tańszy. Było tak z Ao a teraz Agni. No cóż aktualnie nie pozostaje mi nic innego jak czekać może takie postacie jak guan czy vamana również będą na wysprzedaży.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Artemis miałem za darmo, teraz reszta może ją sobie kupić za grosze, za agni zapłaciłem 5.5k. Te przeceny to szczerze średni pomysł ;s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...