Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdy wchodzę na serwa Multi to mam End of Stream.

lasak503

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Mam taki problem , mianowicie koledzy założyli serwer na modach i zrobili launchera , jest normalnie do pobrania.

Innym wszystko działa , grają na serwie a ja pobrałem i wszystko dobrze jest strona główna i biorę MultiPlayer wybieram serwer i ładuje i błąd "End of Stream".

Co to może oznaczać? Pomoże ktoś?

1ca9bf00c582205f.jpg

Opublikowano

Taki bug mc. Wejdz na swiat na jednoosobowym, wyjdź i spróbuj wejść na serwer. Mi działa.

Opublikowano

Wbij na singla i pograj chwile na nim, po chwili weź wyjdz z singla i wejdz na Multi. Jeśli nie zadziała polecam nowa versje javki

Opublikowano

Może masz zablokowane porty :P? jeśli tak odblokuj, nic nie pomoże to sprawdź wersje kolegów powyżej.

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

A jakiego masz antywirusa? Bo np. ja miałem AVG i tam jest taka opcja Ochrona Sieci WWW jak miałem to włączone to miałem ten sam problem ew. możne inny antywirus mieć coś takiego

Cześć...

Opublikowano

Miałem taki sam problem jakiś czas temu to po zaktualizowaniu javy i restartowaniu komputera zaczęło wszystko śmigać tak jak powinno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...