Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Broda

Aksmahet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Broda... Dla wielu zbędny dodatek. Lecz dlaczego? Co się stało? Czemu straciła ona tak na popularności? I wreszcie ostatnie pytanie: Czy Wam ona się podoba?

Opublikowano

Ja mam spoko brodę, bo w szkole mowią 'Jesteś fajnym ziomkiem' - etc.

bez gif

Pasjonat
Opublikowano

No niestety takie czasy :/ u mnie w szkole z 10 osób tylko ma a jeden ziom dostał pseudo Mojżesz :D

.

Opublikowano

Straciła popularność, bo ludzie rodzą się ze specyficznymi mordami do których broda nie pasuje. :P Też w młodym wieku jest całkiem inaczej rozwinięta i zapuszczona nie zawsze dobrze wygląda.

Opublikowano

ŁEE Moim zdaniem kiedyś wąsy brody itd były modne każy je lubił a teraz.. rządzą internety / gimbusy itd które patrzą która laska ubierze krótszą spódniczkę i czy ma blond włosy.. a na chłopaków to już masakra co się dzieje z gimbami jakieś rurki sweterki normalnie jak peda*y ;] nie raz jak widzę chłopaka który perfidnie wygląda jak laska to mi aż go żal i se myślę ,,Jezu matka to z ciebie dumna muśi być " albo ,, Tyś to żeś się udoł matce :s " Hehhe

xmMfHrm.png
Opublikowano

Kiedyś miałem brodę a'la Robert Downey Jr. Ale utrzymanie jej zadbanej to trochę problem a teraz na dodatek moja dziewczyna nie lubi zarostu :(

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Straciła swą urode, mi osobiscie się nie podoba :P ale to już zależy od człeka.

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Kiedyś miałem brodę a'la Robert Downey Jr. Ale utrzymanie jej zadbanej to trochę problem a teraz na dodatek moja dziewczyna nie lubi zarostu :(

Kiedyś chyba pisałeś, że jesteś gejem, jeśli to nie ty to przepraszam.

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Noszę, polecam, jeśli tylko pasuje ci do mordy.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

wpierw to trzeba ją miec, mając 18 lat a w marcu 19 na brodzie nic nie widać, w sumie nie musze się golić taki plus ha

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Kiedyś chyba pisałeś, że jesteś gejem, jeśli to nie ty to przepraszam.

Tak to on, jeszcze sie cieszyl ze jest gejem wiec widze ze mu sie odwidzialo.

Opublikowano

Moim zdaniem współczesne pokolenie jest pokoleniem najzwyczajniej wychowanym przez kobiety a granica pomiędzy kobietą a mężczyzną powoli się zaciera. Jak dla mnie brody są zajebiste i zdecydowanie jestem na tak +. Od kilku dniowego zarosty aż po brody Mojżeszowskie.

Opublikowano

Rozmyślam nad tym kiedy to się stało. Kiedy broda przestała być popularna. Co się do tego przyczyniło.

Opublikowano

Rozmyślam nad tym kiedy to się stało. Kiedy broda przestała być popularna. Co się do tego przyczyniło.

Ostatnio myślałem, że to koniec świata. Przecież całą historie polski pokaźny wąs lub broda były oznaką szlacheckiej krwi, wysokiego urodzenia itd... Tak jak napisałem czasy się zmieniają ale gwarantuję wam, że broda wciąż jest zajebista w oczach prawdziwych facetów!

Opublikowano

Mi się tam broda podoba jeśli jest stylowo wygolona, a nie jak u człowieka z buszu. Sam zawsze golę brodę, bo jak się ma miękki zarost to wygląda okropnie, ale gdy dorosnę to czemu nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...