Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 10 Winów na Nowym Koncie?

Gość Cl1ck3R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóz mam takie pytanie.

Co się dzieje, znaczy jaką dywizje dostaniemy jeżeli na nowym koncie całkowicie nowym

Wygramy 10 rankedów z rzędu, chodzi mi o te rankedy którę decydują o Twojej dywizij?

Jaką dywizje otrzymamy? Czy to od czegoś zależy?

Opublikowano
A co jeśli nigdy wcześniej nie grałem gier rankingowych? 
W tym przypadku system przydzieli ci MMR 1200 (okolice Srebra V), a ty będziesz musiał rozegrać 10 gier kwalifikacyjnych. Pamiętaj o tym, że masz inne MMR dla każdej kolejki ( rankingowej, normalnej) przez co twoje MMR z normalnych gier nie będzie miało żadnego wpływu na to z gier rankingowych.
Czy moje statystyki w grze wpływają na MMR? 
Nie. Na MMR wpływa tylko wynik meczu (wygrana bądź przegrana).

A to ? ...

Opublikowano

No ok. Ale tam wyraźnie nie pisze... Podstawowa to Silver V plus do tego 10 gier kwalifikujacych. To jaka bd miał dywizje jak wygram wszystkie?

Opublikowano

graj a się dowiesz

duże znaczenie ma KDA, aczkolwiek największe mają przeciwnicy i sojusznicy

myślę że tak średnio to powinno być silv1/gold5. aczkolwiek to przy słabych zawodnikach, jeśli będziesz grał z diaxami to możesz nawet do diaxa trafić

gl

rbd2t1.png

Opublikowano

No ok. Ale tam wyraźnie nie pisze... Podstawowa to Silver V plus do tego 10 gier kwalifikujacych. To jaka bd miał dywizje jak wygram wszystkie?

To zależy też trochę jakich enemy ci dobrało (lepszych/gorszych), a tak po 10 grach może cię wrzucić w okolicę Srebra 1/2, jednakże jak ci będzie dobierało low enemy i mocny team to wrzuci cię niżej ;/

928011413476457403957.png

Opublikowano

Wszystko zależy od mmr przeciwnika jeżeli grasz z gold-diament jest spora szansa na wysokiego golda po 10/10.

Jeżeli przeciwnicy to max silver 3-4 to o goldzie możesz marzyć.

Opublikowano

Wszystko zależy od mmr przeciwnika jeżeli grasz z gold-diament jest spora szansa na wysokiego golda po 10/10.

Jeżeli przeciwnicy to max silver 3-4 to o goldzie możesz marzyć.

Czyli nie ważne jak bd zajebiście grał, jak bd opiekuńczy dla mojego teamu...

Liczy się tylko z kim mnie wrzuci do gry ;G? Troszke lipa, dziekuje wszystkim.

Close ( ;

Opublikowano

Czyli nie ważne jak bd zajebiście grał, jak bd opiekuńczy dla mojego teamu...

Liczy się tylko z kim mnie wrzuci do gry ;G? Troszke lipa, dziekuje wszystkim.

Close ( ;

Chyba, że zagrasz z kolegą z wyższych lig i wygrasz większość meczy to wrzuci Cie gdzieś wyżej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...