Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

V1- CO I JAK ?

Rescyfathe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem sobie 44 Body'm zaraz 45 ;> expie/ expiłem dotychczas na BO, ponieważ mam eq 80 % na orki, ale teraz chciałbym zmienić BO, bo nie ma sensu już na nich, i tutaj mam pytanie czy w V1 dam rade ? mam do dyspozycji buffa 35 z pomocą i błogo na M, mam 366 defa ;]

jak nie uciagne na tym lvl, to na którym sie tam wybrać ? Pozdrawiam

Opublikowano

Jak mamy Ci pomóc jak nie opisałeś ekwipunku? Pż? Jakieś bony typu blok czy omdlenie? Ja w v1 biore na klate największy spot szponów mentalem z 496defa, ribem 39śr, w eq żadnych ciekawych bonów. Ledwo biore, gdy nie wezme o ściane to można bardzo szybko zaliczyć zgon (nawet o ściane pż szybko schodzi i z co drugim spotem bawie się przez tp do żony i dobijanie). Najlepiej jedź spróbować, to jest najlepszy sposób bo zanim ci ktoś odpisze to minie troche hehe.

Opublikowano

racja, nie pomyślałem, EQ nie ma za ciekawego, bo to EQ było zrobione i kupione pod orki, RIb + 9 sr 21 bon : 20 orki kd spalone /// upiorna maska +6 / żelak +6 20 orki // okrągła +6, Ebo +7 20 na orki, , butki 1k hp , ebo branza 500 hp , wisior 1k hp ale od 46 (mam 45 ) na razie ebo z 10 na miecze , smocza +8 kd defa +4 i spalony ... EQ nie powala, wyciagam 375 defa z niego ;> byłem teraz właśnie we V1 i cięzko, bez buffa byłem, bo nie chcialo mi sie go targać przez całą pustynie, ale bez niego wyciągam 3-4 grupki ; / i to tak na farta.

Opublikowano

Na Twoim miejscu z bonusami 80 na orki siedziałbym tam do +/- 50 lvl.

Jeśli natomiast znudziło Ci się tam expić to pozostaje V1.

Z taką ilością defa może być ciężko, jednak po parę grupek możesz próbować.

Oprócz defa i buffa - jaki masz atak? Ile masz PŻ? Ile będziesz miał na kryta? Masz coś do PŻ/blok?

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

aaa w dupie mam body'ego, zacząłem grać healerem, znienawidziłem body'ego po prostu, kiedyś był ukochaną postacią , teraz go nie cierpie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...