Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moje latające kv2 na konkurs.

izari

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest konkurs w wocie, że trzeba zrobić projekt czołgu, który jednocześnie jest samolotem. Mi się nudziło, to zrobiłem. A oto efekt:
kh2v.jpg Bez tych "skrzydeł" (które mi po prostu baaaaardzo źle wyszły, żeby nie powiedzieć tragicznie, ale bez nich czołg prezentował się ładniej). Oprócz tych "skrzydeł" macie jakieś uwagi? To był mój 1 w życiu rysunek "na poważnie", bo nigdy czegoś takiego nie narysowałem. Myślę, że takie rysowanie czołgów to dośc fajna zabawa, jeśli nie ma się co robić.
Ps. w rzeczywistości to ten czołg jest bardziej zielony, ale niestety mój aparat nie oddał tak dobrze tego koloru :(
Ps2. Tak, wiem, że tego konkursu nie wygram, ale warto zarobić chociaż te 25pkt.

Opublikowano

Nie. To nie miał być rysunek tylko grafika, zrobiona w PS. To miał być ss/render w który wprawiony jest samolot, a nie samoloto czołg.

Chyba że to na inny konkurs.

Co do pracy to gdyby nie było skrzydeł, to ładny czołg ;) Domyśliłbym się że to kv-2

Opublikowano

Nie, w regulaminie jest napisane, że

Możecie wykorzystać tylko screeny z Waszych rozgrywek oraz własnoręcznie wykonane grafiki (np. rysunki czy prace w Gimpie czy Photoshopie).

Więc to coś chyba też się liczy. Mało zawału przez to nie dostałem :D

Opublikowano

oczywiście ze to wysyłaj masz zresztą napisane :

• Możecie wykorzystać tylko screeny z Waszych rozgrywek oraz własnoręcznie wykonane grafiki (np. rysunki czy prace w Gimpie czy Photoshopie).

osobiście bym dodał jakieś śmigło z tyłu wierzy, bo jest mało samolotowa-te :D

3912274470.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...