Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sathian

Przepraszamy Nowy Start Odbędzie sie dzisiaj O godzinie 20 dnia 18.01.2014  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Nowy Start

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kashtan,

Weź nie rozśmieszaj ludzi, nawet nie usunęliście podstawowego błędu plików Terenzo, którym jest brak hasła root na logowanie się od zewnątrz na pewnym adresie. Powiem CI tak, dla osób które stawiają dedyka takie najbardziej podstawowe rzeczy są wręcz NIEDOPUSZCZALNE! Popełniliście największy błąd jaki tylko mogliście. GRATULUJE profesjonalizmu i życzę powodzenia.

Co do serwer do ze względu na brak wiedzy administracji nie polecam bo nie macie co liczyć na duży projekt.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Fajny interfejs, usuń go.

czemu kazdy wyraz zaczynasz wielka litera? xD

bo jest kretynem

@top

serwer stoi? kiedy next start bo juz sam sie pogubiłem co i jak

1390305976-U336505.png

Opublikowano

fajny serwer

tylko nie ogarnienty adminy..

Myślałem że wręście gdzieś zagram

a tu następny FEJM

Fejk*, Fejmem to jestem ja.

W tych czasach ogarnietych adminów policzysz na palcach jednej ręki, wolą kraść i stawiać na gotowcach niż zrobić coś swojego.

1390305976-U336505.png

Opublikowano

czemu kazdy wyraz zaczynasz wielka litera? xD

Żebyście mogli przeczytać ze serwer wystartuje

Fajny interfejs, usuń go.

bo jest kretynem

@top

serwer stoi? kiedy next start bo juz sam sie pogubiłem co i jak

Nie oceniaj mnie nie znasz nie wyzywaj .

Opublikowano

Paciula lepszy admin bez wiedzy niz taki co serwer olewa po tygodniu jak ty

Lepiej olać niż robić z siebie idiote i udawać, że wszystko jest okej a w rzeczywistości nawet nie wie od czego zacząć i jak naprawić dany błąd, głupoty pieprzysz.

@up

Usuń ten interfejs, dla świętego spokoju twojego i graczy.

1390305976-U336505.png

Opublikowano

Lepiej olać niż robić z siebie idiote i udawać, że wszystko jest okej a w rzeczywistości nawet nie wie od czego zacząć i jak naprawić dany błąd, głupoty pieprzysz.

Hmm, no może troche głupoty pieprze, ale gość nie dosć że go olał(przez to padł) to jeszcze dt tydzień naprawiał

Opublikowano

Hmm, no może troche głupoty pieprze, ale gość nie dosć że go olał(przez to padł) to jeszcze dt tydzień naprawiał

Widzę, że kompletnie nic nie wiesz o tym ile stał mój serwer i co się z nim tak naprawdę działo. Chcesz wyjaśnień zapraszam na PW, a jeżeli nie masz o niczym pojęcia to wypie...

Po za tym ja serwer w żaden sposób nie hejtuje, tylko zwróciłem uwagę bardzo dosadnie że takie błędy jak to które teraz zostały popełnione nigdy nie powinny mieć miejsca. Włamanie na serwer jest największą z możliwych porażek administracji i to wie każdy kto w tym siedzi. Bugi - można ogarnąć, ataki - rzecz nieunikniona, reszta zależy od finansów, reklama - raz lepsza, raz gorasza! Ale włamania są rzeczą najbardziej upokarzającą!

Tak jak mówiłem nie hejtuje i życzę powodzenia.

Opublikowano

Widzę, że kompletnie nic nie wiesz o tym ile stał mój serwer i co się z nim tak naprawdę działo. Chcesz wyjaśnień zapraszam na PW, a jeżeli nie masz o niczym pojęcia to wypie...

Dokładnie wiem ile stał, grałem od początku do końca, 90% graczy odeszła przez bugi i brak kontaktu z administracą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...