Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOCY]format dysku c

Dynamiczny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, chce zrobic format dysku C bo mam strasznie zawolony komputer, jest strasznie wolny i się tnie...

Ale gdy chce zrobic format wyskakuje mi takie okienko:

1389987150-U845087.png

320551442138510845087.png
Opublikowano

Nie możesz go sformatować bo właśnie z niego system korzysta?

Zrób to jakbyś normalnie instalował system, nie rób tego z poziomu SAMEGO systemu.

Opublikowano

Jak masz same adware to skończy się na reklamach i podmianie strony startowej przeglądarki. Gorzej, jak załapiesz coś co uniemożliwi Ci wejście do systemu albo keyloggera.Formatujesz komputer z powodu wirusów ? Jeśli tak to zmień plany. Pobierz MBAM i skanuj w trybie awaryjnym, a jak dalej coś będzie nie tak to wypal płytkę ratunkową od Kasperskiego i nią przeskanuj.

Opublikowano

a ja mam pytanie do 2x up czemu w trybie awaryjnym? ja zawsze skanuje mbam normalnie i sie nigdy nic nie stalo, moze sie cos stac? chyba z rok z niego juz korzystam ladnie czysci kompa, tylko pytanie dlaczego w trybie awaryjnym

Opublikowano

to co ty chcesz w końcu robić ?? pytasz o format dysku jak zrobić, potem piepszysz że nie chcesz robić bo za wolny komp ( szybkość komputera nie ma nic do tego )

masz recovery , odpal je i samo co zrobi CAŁKOWITY FORMAT z usunięciem WSZYSTKICH DANYCH dysku i będziesz miał nowy i szybki system

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

to co ty chcesz w końcu robić ?? pytasz o format dysku jak zrobić, potem piepszysz że nie chcesz robić bo za wolny komp ( szybkość komputera nie ma nic do tego )

masz recovery , odpal je i samo co zrobi CAŁKOWITY FORMAT z usunięciem WSZYSTKICH DANYCH dysku i będziesz miał nowy i szybki system

Chce zrobic Formata, jsdev zapytał czy chce zrobic formata z powodu wirusów więc mowie mu, że nie wylko mam duzo syfu (nie potrzebnego i chce przeczyscic kompa [ format])

1390044519-U845087.png

320551442138510845087.png
Opublikowano

to uruchom recovery, masz program pod windowsem to sobie go uruchom albo zainstaluj ze strony HP , stracisz WSZYSTKIE dane zawarte na dysku tak samo jak przy formacie

masz instrukcje obsługi czy papiery do sprzętu pasuje przynajmniej raz popatrzeć co tam pisze

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Przy uruchamianiu klikaj f2,f11 i inne, dopóki sie nie odpali menu producenta.

PS: Używaj przecinków.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...