Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]najgorszy dzien w historii mojej gry wl ola

.Bumek662.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najgorszy dzień w historii twojego lola był kiedy kupiłeś konto albo dałeś je do boostu bo nie mozliwe zebys tak gry przegrywał z goldami i silverami, jeżeli faktycznie miałeś diamond V wbity przez Ciebie.

Opublikowano

Niestety w tej chwili nie możesz oskarżać graczy, może mieli lagi ze strony riotu i nie mogli ,,rozwinąć skrzydeł" ?

No niestety będziesz musiał wybijać się z brązu ;/

928011413476457403957.png

Opublikowano

To że tak powiem, raczej miałeś mmr na poziomie plat i gold bo raczej nie możliwe żebyś z diamentu poleciał na poziom bronzu, nawet z 10 przegranymi to powinnien byc ok silver I/gold V

Opublikowano

HAHAHAH z diamentu do brązu chociaż grał z goldami i platynami? Japie*dole to ja wyląduje w brązie na 100% pozdro :/.

Nic będzie przynajmniej ubaw bo właśnie zaczynam ferie to może przez nie wyjdę jak będę grał ranki z rana(mniej dzieci i trolli)

Opublikowano

I dobrze teraz bynajmniej w Diamencie będą osoby które na to zasługują PEACE

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

80 losow wiecej na normach i ty byles d5 ? widac allegro...

normale sa po to zeby sie bawic, grac postaciami ktorymi chce sie grac i testowac buildy

mam gry typu 2 jungle blitz + taric, cassiopeia ad :)

A teraz zamknij mordę, opowiadasz się o normale lol

Hello there.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...