Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto korzystać ze schematów?

doms5

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

Jeżeli masz ogarniętych rywali jakieś schematy nic nie pomogą. Jak zaczynasz grać lub słabo Ci gra idzie to pomóż sobie nimi, ale nie, że to one Ci wskazują co masz robić. Sam pomyśl też.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Ja jestem o tyle leniwy, że własnych buildów nie zrobię, więc korzystam dalej z tych podanych i najwyżej ocenianych, żeby mieć szybki wgląd do itemków, jak i nie zapomnieć czegoś. Tutaj nie ma żadnego przymusu, ja polecam jednak odchylać się od tego i przeciwnika zaskoczyć, może się czasami to nie udać, ale również możesz wymyślić coś nowego, co po prostu niszczy do cna przeciwników.

Uczony jest człowiekiem, który wie o rzeczach nieznanych innym i nie ma pojęcia o tym, co znają wszyscy.
~ Albert Einstein

Opublikowano

Najczęściej najlepsze schematy są opisane, przedmioty znajdujące się w nich również. Co w jakiej sytuacji kupić - kiedy pominąć jakiś przedmiot itp. Na początek jest to warte polecenia, potem sam się nauczysz co w jakiej sytuacji kupować.

Opublikowano

Zaleznie od picku i sytuacji kupujesz dane przedmioty, czyli buildy nie zawsze sie sprawdzaja. Na poczatek sa dobre, ale potem lepiej albo je laczyc, albo samemu skladac itemy.

76561197996037016.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...