Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Logowanie?

zupkarosyjska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym pograć sobie na serwerach na starsze wersje. Niestety jak zmieniam wersję na 1.3 i próbuję zalogować się na taki serwer pisze mi "End Of stream". Próbowałem bezpośrednie połączenie ( direct connect) niestety nic to nie daje. Korzystam z nowego launchera. Mam premium.

@edit mam tez optifine na 1.6.4( ale korzystam z tego konta bez optifine, w nowym launcherze jest taka opcja zeby zmienic profil, nie ze mam 2 tylko ze jeden ma optifine a drugi nie konto te same.). Na 1.6.4 działają serwery, podobnie na 1.7.2, ale tu nie.

Opublikowano

@UP i wtedy strace wszelkie texturepacki, optifine... nie chce mi sie tego od nowa wgrywac, boze jaki ten minecraft zjebany, jednej prostej rzeczy ten (z)Jeb nie umie zrobić.

Opublikowano

@UP i wtedy strace wszelkie texturepacki, optifine... nie chce mi sie tego od nowa wgrywac, boze jaki ten minecraft zjebany, jednej prostej rzeczy ten (z)Jeb nie umie zrobić.

Zrozum, że w jednym pliku może być błąd, który może komplikować wszystko związane z procesami minecrafta..

8372383248.png
Opublikowano

Porty masz odblokowane? na pewno przepisujesz poprawnie ip? (jesli odpowiadasz na moj post, zacytuj.)

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...